Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu s-a lăsat convins de Adrian Mutu Antrenorul Fiorentinei a cerut un alt atacant: ”Avem nevoie de un jucător care să facă diferenţa”

Publicat:

a fost acceptat de antrenorul Fiorentinei la antrenamentele echipei, insa internationalul roman are sanse mici sa prinda un transfer la echipa toscana. 

Tweet

isi doreste un alt atacant, pe italianul , aflat in prezent la . ”Avem nevoie de un jucator in atac care sa poata debloca meciurile si sa faca diferenta”, a spus tehnicianul, conform gazzetta.it.

Fiorentina mai are cinci atacanti in lot: , , , si .

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un roman este cel mai rapid jucator de la Euro 2024: L-a depașit pe Mbappe

20:06, 19.06.2024 - Cristiano Ronaldo a avut cele mai multe tentative de a marca, iar gazdele din Germania și-au fructificat cel mai bine ocaziile in prima runda a meciurilor din grupe la Campionatul European, in timp ce Valentin Mihaila fost cel mai rapid pe gazon pana acum.

Mihai Rotaru dezvaluie ca Mutu l-a ajutat sa aduca un jucator la CSU Craiova: „Știți cine a rezolvat-o? L-am sunat pe Adi și l-am rugat”

18:50, 10.06.2024 - Mihai Rotaru, finanțatorul de la CSU Craiova, a marturisit ca Adrian Mutu (45 de ani) a avut un rol decisiv in aducerea mijlocașului Anzor Mekvabishvili (23 de ani). Anzor Mekvabishvili ajungea la Universitatea Craiova in luna ianuarie. Oltenii le achitasera celor de la Dinamo Tbilisi suma de 750.000…

Lecția amara a lui Adrian Mutu: Cum a pierdut fostul fotbalist 3 milioane de euro intr-o afacere paguboasa: ”M-am lecuit!”

12:21, 08.06.2024 - Adrian Mutu, renumitul fotbalist roman, a invațat pe propria piele cat de riscante pot fi investițiile. Dupa o cariera de succes pe terenul de fotbal, Mutu a incercat sa-și diversifice veniturile investind intr-o fabrica de biodiesel. Din pacate, aceasta decizie s-a dovedit a fi una dintre cele mai…

De peste Ocean, Mutu ii ține pumnii Fiorentinei in finala Conference League cu Olympiakos. „Trebuie sa duca mai departe ceea ce am lasat neterminat in 2008”

17:10, 28.05.2024 - Adrian Mutu (45 de ani), fostul atacant al Fiorentinei timp de cinci sezoane, a urat succes echipei viola in finala cu Olympiakos de maine seara. „Mi-amintesc cum am ratat calificarea in finala Cupei UEFA contra lui Rangers. De aceea sper ca actualii jucatori sa se revanșeze și sa mearga pana la capat.…

Nu dispera dupa 0-2 in turul cu Dinamo: „La Miercurea Ciuc le putem pune probleme! Astazi a facut diferența un jucator cu calitate”

22:30, 20.05.2024 - Robert Ilyes (50 de ani), antrenorul celor de la Csikszereda, a comentat infrangerea cu Dinamo din manșa tur a barajului pentru menținerea / promovarea in Superliga, scor 0-2. O „dubla” semnata de extrema Dennis Politic a rezolvat manșa tur a „dublei” Dinamo - Csikszereda. Ambele goluri au venit in…

Petrisor Peiu: Ce va fi a doua zi dupa alegeri?

12:31, 12.05.2024 - In ultimii cinci ani, poziția financiara a statului roman s-a imbolnavit cronic dar, politicienii, in loc sa trateze boala, au preferat sa fardeze din ce in ce mai mult obrazul palid al vistieriei naționale. Boala consta in creșterea , cu viteze mult peste limita suportabilului , a celulelor infectate…

Ce ghinion! Fostul jucator de la FCSB a pierdut dramatic finala Cupei cu o echipa de Liga 2

23:35, 02.05.2024 - Pogon Szczecin, echipa la care este legitimat portarul roman Valentin Cojocaru (28 de ani), a pierdut dramatic finala Cupei Poloniei in fața celor de la Wisla, locul 5 din Liga 2 din Polonia. Cojocaru a fost integralist pentru echipa sa in finala, insa nu a putut evita eșecul usturator, dupa ce a condus…

Inca un jucator roman ar putea rata EURO 2024 - Caz incredibil la Universitatea Craiova: „Nu știu ce șanse are”

16:50, 26.04.2024 - Olimpiu Moruțan va rata Campionatul European din Germania, dupa ce a suferit o accidentare grava intr-un meci din Cupa Turciei, iar acum un alt fotbalist roman risca sa rateze turneul final din cauza unei accidentari.


Ce parere ai despre aceasta stire?