Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu mai pune ulei în salata de vinete. Ingredientul de aur pe care îl folosesc cei mai buni bucătari. Ies mult mai gustoase așa

Publicat:

Pe langa peisajele frumoase, Romania se poate mandri și cu preparatele sale. Printre cele mai indragite se numara și salata de vinete. Acest preparat are un gust delicios și poate fi consumat chiar și de cei care se lupta cu kilogramele in plus. Exista un anumit truc prin care putem face ca salata de vinete […] The post Nu mai pune ulei in salata de vinete. Ingredientul de aur pe care il folosesc cei mai buni bucatari. Ies mult mai gustoase așa appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce sa amesteci salata de vinete ca sa iasa mai buna. Rețeta de care nu te vei mai satura

14:00, 25.06.2024 - Cand vine vorba de anumite rețete culinare tradiționale, cea mai des intalnita este salata de vinete, sau cum mai este cunoscuta in Orient, baba ganoush. Dar, pentru a avea un preparat delicios, trebuie sa știi cu ce sa amesteci salata de vinete ca sa iasa mai buna, și astfel vei face rețeta de care…

Ce sa adaugi la final in salata de vinete, in loc de maioneza. Ingredientul special care o face mult mai buna, gustul te va cuceri pe loc

17:05, 10.06.2024 - Salata de vinete este un preparat foarte delicios și sanatos care rareori lipsește de pe mesele noastre. Este foarte ușor de gatit, dar maioneza este un ingredient care nu este pe placul tuturor. Din fericire, poate fi inlocuit. Aflați in randurile urmatoare cu ce. Rețeta salata de vinete fara maioneza…

Salata de vinete exact ca in Grecia. Rețeta pe care o vei prepara toata vara, iese senzaționala

10:05, 05.06.2024 - Salata de vinete este unul dintre cele mai apreciate preparate in sezonul cald. Salata de vinete, varianta greceasca, este delicioasa și foarte ușor de facut și sigur o vei prepara toata vara. Aflam cum se face. Cum se face salata de vinete greceasca Salata de vinete este preparatul tradițional și popular…

Cea mai veche reteta de sarmale din Romania. Ingredientul care nu lipsea din ele, le facea pufoase

10:41, 21.05.2024 - Sarmalele sunt un preparat culinar tradițional care a cucerit inimile multor popoare din Balcani, dar și din Orientul Mijlociu. Istoria lui este cu adevarat fascinanta, dar putine gospodine de la noi au habar care este cea mai veche reteta de sarmale din Romania. Aveau un ingredient secret care le facea…

Prin ce sa dai dovleceii pane ca sa iasa și mai buni. E trucul marilor bucatari care face diferența

18:20, 14.05.2024 - Vrei sa prepari cei mai buni dovlecei pane? Ai ajuns la locul potrivit! Playtech Știri iți dezvaluie care este amestecul folosit de marii bucatari pentru a pregati cele mai crocante și savuroase rondele de dovlecei. Rezultatul va fi pe placul tuturor membrilor familiei tale. Rețeta de dovlecei pane.…

Ce adauga chefii in salata orientala de post pentru un gust magnific

18:06, 19.04.2024 - Salata orientala este o alegere delicioasa in perioada in care renunțam la carne, iar secretul este unul la care nu te-ai fi gandit. Ce adauga chefii in salata orientala de post pentru un gust magnific, o textura cremoasa și un plus de savoare. Iata secretul.  Ingredientul secret din salata orientala…

Ce cantitate de dressing se pune intr-o salata de verdețuri. Ingredientul care imbunatațește aroma acra

16:40, 16.04.2024 - Playtech Știri iți explica cum poți pregati o salata de verdețuri perfecta pentru zilele calde. Care sunt secretele de care trebuie sa ții cont. Ce cantitate de dressing se incorporeaza intr-o porție de verdețuri și ce ingrediente sa folosești, daca sosul e prea acru sau sarat. Cum trebuie sa arate…

Cum preparau bunicile noastre galustele pentru supa. Ingredientul care le facea gustoase si pufoase, nu se mai foloseste acum

18:01, 08.04.2024 - Un rasfaț nu doar pentru papilele gustative, dar și pentru suflet, preparatul cu care ne incantau bunicile și mamele noastre și pe care parca nu reușim sa il facem exact ca ele, oricat ne-am stradui. De ce? Poate pentru ca ingredientele sunt astazi de alta calitate, poate pentru ca s-a schimbat puțin…


Ce parere ai despre aceasta stire?