Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu mai arunca cojile de ou. Află ce poţi face cu ele

Publicat:

Albeste hainele: Cateva coji de ou zdrobite puse intr-un saculet in masina de spalat va albi rufele care au prins o nuanta de gri.

Cum obtii un OU FIERT PERFECT - FOTO

Supliment alimentar pentru animalele de companie: Cojile de ou se usuca in cuptorul incins la 250 de grade timp de 30 de minute, apoi se piseaza pana devin o pudra fina. Pudra se amesteca in mancarea animalelor si ofera calciu si mineralele pentru dintii si oase, scrie Kudika.ro.

Tine insectele la distanta: Cateva coji de ou zdrobite puse pe langa plantele din gradina tin insectele daunatoare la distanta.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a menințat ca se arunca de pe un stalp, in București. Negociatorii Poliției l-au convins sa renunțe la gestul sinuvigaș

12:05, 03.06.2024 - Polițiștii bucureșteni au intervin de urgența, luni, dupa ce un barbat s-a urcat pe un stalp de electrivitate și a amenințat ca se arunca. Negociatorii Poliției au reușit, dupa ce au vorbit cu el, s-l convinga sa renunțe la gestul sinucigaș.

De ce e bine sa nu arunci cojile de oua. La ce sa le folosesti

19:05, 31.05.2024 - Cei mai mulți dintre noi aruncam cojile de oua, insa ele conțin nutrienți și pot fi utilizate in nenumarate moduri in casele și curțile noastre. Afla mai multe despre cojile de oua și descopera la ce poți sa le folosești. Astfel, probabil, nu le vei mai arunca.Ce conțin cojile de ouaCompuse din patru…

Galerie foto: Cerșetorii devin violenți cu clienții agenților economici din Baia Mare. Poliția Locala doarme?

12:35, 31.05.2024 - Un agent economic de pe bulevardul București (Bd Regele Mihai I) din Baia Mare ne-a transmis cateva fotografii realizate in mai multe zile cu cerșetorii care pur și simplu devin violenți cu clienții acestora. The post Galerie foto: Cerșetorii devin violenți cu clienții agenților economici din Baia Mare.…

Jaf din bugetul public la Timișoara. In timp ce primarul face bai de mulțime intr-un club de pensionari, la Direcția de asistența sociala se arunca banii orașului ca intr-un club de cocalari: fara numar!

16:01, 16.05.2024 - Jaf din bugetul public la Timișoara. In timp ce primarul face bai de mulțime intr-un club de pensionari, la Direcția de asistența sociala se arunca banii orașului ca intr-un club de cocalari: fara numar!

De ce varfurile frunzelor de la plantele de apartament devin maro sau se usuca. Ce iti transmit, de fapt

21:20, 26.04.2024 - Pentru mulți, sunt o pasiune, pentru alții, doar elemente de decor. Indiferent in ce categorie te situezi, daca ai acasa macar un ghiveci cu o planta, trebuie sa știi cum sa o ingrijești, iar pentru asta e nevoie sa „traduci” mesajele pe care le transmite. Afla, din randurile de mai jos de ce varfurile…

Americanii arunca in aer relațiile cu Beijingul, chiar inaintea unei vizite cruciale in China

02:40, 23.04.2024 - Beijingul continua sa comita genocid impotriva uigurilor și a altor minoritați din provincia sa Xinjiang, a aratat secretarul de stat american Antony Blinken intr-un raport publicat luni, inaintea vizitei sale planificate in China saptamana aceasta, informeaza Mediafax.

Angajat, dar fara bani la sfarșit de luna: Tot mai mulți americani devin „ALICEs”

12:05, 22.04.2024 - Deși rata saraciei a scazut in Statele Unite, datele arata ca un numar tot mai mare de americani intra in categoria „ALICEs”: au locuri de munca dar nu iși permit costul de trai lunar, relateaza Business Insider.

O tanara a amenințat ca se arunca intr-un rau din Baia Mare

22:51, 03.04.2024 - O tanara a amenințat ca se arunca intr-un rau din Baia MareO tanara din Baia Mare a amenințat, miercuri seara, ca se arunca in raul Sasar. Ea a fost convinsa sa renunțe la gest și dusa la spital pentru efectuarea unor investigații de specialitate, scrie Mediafax.„In aceasta seara, la ora 20.35,…


Ce parere ai despre aceasta stire?