Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu există niciun risc pentru sănătate ca urmare a proteinelor nedorite asociate cu vaccinurile ARNm

Publicat:

Vaccinurile care utilizeaza ARNm modificat, inclusiv cele administrate impotriva coronavirusului in timpul pandemiei de COVID-19, pot duce la formarea de proteine nedorite, insa doar intr-o masura foarte redusa, conform unui studiu citat de agentia DPA și preluat de Agerpres. Cercetatorii, condusi de de la , au scris in studiul publicat in jurnalul Nature ca nu exista nicio dovada potrivit careia producerea de proteine nedorite in urma vaccinurilor utilizate pana in prezent ar fi avut efecte negative. Cu toate acestea, fenomenul ar trebui sa fie evitat in cazul…

Citeste articolul mai departe pe ziarulprahova.ro…  

Sursa articol: ziarulprahova.ro


Stiri pe aceeasi tema

Senzor implantat in creier care ar putea detecta cancerul

22:20, 20.06.2024 - Cercetatorii de la Universitatea de Știința și Tehnologie Huazhong (HUST) din  Wuhan (China) au realizat un senzor pe baza de gel, implantabil in creier, biodegradabil , capabil sa monitorizeze sanatatea persoanelor cu leziuni la cap sau cu cancer. Studiul referitor la nou senzor este publicat in revista…

Fenomenul misterios care afecteaza nucleul Pamantului

18:50, 19.06.2024 - Centrul planetei noastre se invarte neobisnuit de incet in ultimii 14 ani. Daca aceasta tendinta misterioasa continua sa se manifeste, ea ar putea duce la cresterea duratei zilelor terestre, desi efectele ar fi imperceptibile pentru oameni, potrivit unui studiu recent, informeaza livescience.com. Nucleul…

Studiul care schimba ceea ce știam despre legatura dintre homo sapiens și omul din Neanderthal

15:55, 27.05.2024 - Un studiu recent, semnat de un grup de cercetatori de la Institutul Max Planck, Germania, și de la Universitatea Berkeley, SUA, schimba radical tabloul interacțiunii dintre Homo sapiens și Homo neanderthalensis. Cercetatorii susțin ca aceste doua specii umane au relaționat pentru o perioada relativ…

Astronomii au detectat, in sfarsit, o exoplaneta telurica ce prezinta o atmosfera

00:41, 16.05.2024 - Astronomii au cautat timp de multi ani planete telurice din afara sistemului nostru solar care sa aiba atmosfera – o caracteristica considerata esentiala pentru posibilitatea de a gazdui viata. Ei bine, se pare ca, in sfarsit, au gasit una. Numai ca aceasta planeta infernala – aparent cu o suprafata…

„Suntem mai mult asemanatori decat diferiti”. Rakus, un urangutan ranit, observat cand folosește o soluție din plante pentru a-și trata rana de sub ochi

09:10, 03.05.2024 - Un urangutan de Sumatra din Parcul Național Gunung Leuser, Indonezia, s-a tratat folosind o pasta facuta din plante pentru a-si vindeca o rana de pe obraz, au observat oamenii de stiinta, relateaza BBC, preluat de agenția News.ro. Este pentru prima data cand o creatura din salbaticie a fost inregistrata…

Studiul care ii pune pe jar pe vegani: Carnea artificiala din plante este mai rea pentru sanatate decat consumul de carne adevarata

16:50, 17.04.2024 - A deveni vegan nu iți va imbunatați sanatatea, sugereaza un studiu. Cercetatorii au descoperit ca produsele din "carne" artificiala pe baza de plante nu ofera niciun „beneficiu clar" pentru sanatatea inimii. Oamenii care au mancat "carnați", "burgeri" și "carne tocata" artificiale au avut și o tensiune…

Medicii rastoarna tot ce se știa despre depresie: E cauzata de glicemie și de nivelul de grasimi din sange

04:06, 12.04.2024 - Un studiu recent a descoperit o legatura intre nivelul ridicat de zahar din sange, grasimile din sange și un risc crescut de anxietate, depresie și tulburari legate de stres. Cercetatorii au analizat datele a peste 211.000 de persoane și au constatat ca nivelurile mai ridicate de zahar din sange și…

Iranul este mai aproape ca niciodata sa obțina arme nucleare. „Efectul de domino” care poate arunca Orientul Mijlociu in haos

07:05, 11.04.2024 - La șase ani dupa ce administrația Trump s-a retras din acordul nuclear cu Iranul, Teheranul acumuleaza in ritm accelerat uraniu imbogațit, iar o parte din el ar fi foarte aproape de calitatea necesara pentru a face o bomba nucleara, scrie Washington Post. Experții se tem ca Iranul este la un singur…


Ce parere ai despre aceasta stire?