Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noul tramvai galben din Timișoara a trecut de probe

Publicat:
Noul tramvai galben din Timișoara a trecut de probe

Tramvaiul galben livrat de cei de la Bozankaya a trecut prin perioada de probe in ultimele zile, iar sambata, 25 mai, reprezentanții primariei anunța ca le-a trecut pe toate. Acesta este doar primul din seria de 17 vehicule asemanatoare care vor ajunge la Timișoara in acest an.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol si foto: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doua tramvaie s-au ciocnit in plina zi, la Timișoara. Unul dintre vatmani, transportat la spital

13:30, 21.06.2024 - Un accident intre doua tramvaie a avut loc vineri, in Timișoara. Impactul s-a produs intre un tramvai plin cu calatori si un altul care circula pe liniile din oras pentru a stropi calea de rulare, pe canicula.Accidentul a avut loc dupa coborarea de pe Podul din zona Maria, in timp ce tramvaiul cu calatori…

Drogat gasit de polițiștii locali din Timișoara in tramvaiul 6

11:15, 06.06.2024 - Cu o zi in urma, polițiștii locali din Timișoara au depistat in tramvaiul 6 un barbat care se comporta suspect, astfel ca l-au legitimat și controlat. Asupra lui au gasit droguri, de care barbatul a recunoscut ca este dependent.

Ministrul Sanatații, vizita la noua cladire a Spitalului de Copii din Timișoara, care intra in probe

13:40, 24.05.2024 - Corpul B al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, a carui construcție a inceput in 2014, este aproape de finalizare. „Sunt aici ca sa vad ce nevoi are acest spital pentru dotare, cum ar fi realizarea unui heliport. Spitalul este finalizat in proporție de 95% inca de cațiva ani și sunt oarecum…

A ajuns la Timișoara primul din cele 17 tramvaie galbene livrate de turcii de la Bozankaya

10:35, 18.05.2024 - Sambata, 18 mai, Bozankaya a livrat la Timișoara primul tramvai galben din lotul de 17 pentru care a semnat contractul la inceputul anului. Pana acum, Timișoara a primit 21 de tramvaie mov in baza ințelegerii cu producatorul turc.

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arata/Foto

09:55, 18.05.2024 - In perioada urmatoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va aparea primul tramvai nou produs pentru oraș de turcii de la Bozankaya, vopsit in galben și negru, așa cum erau in alte vremuri din trecut. Producatorul turc de material rulant a anunțat ca a livrat, sambata, 18 mai, catre Timișoara primul…

A pornit spre Timișoara primul tramvai Bozankaya galben. Vine din Turcia

15:00, 07.05.2024 - Timișoara a primit deja 21 de tramvaie mov in baza ințelegerii cu producatorul turc Bozankaya. Acordul a fost prelungit cu inca 17 bucați, de aceasta data de culoare galbena. Primul din acest lot a plecat luni, 6 mai, spre Timișoara.

Primul tramvai galben Bozankaya vine la Timișoara. Alte 23 tramvaie violete circula deja FOTO

15:00, 07.05.2024 - Primaria Timișoara a comandat inca 17 tramvaie de la compania turca Bozankaya. Toate tramvaiele urmeaza sa fie livrate pana la sfarșitul anului 2024. Primul din ele este deja pe drum din 6 mai 2024, a anunțat compania turca.

Situația de criza la Timișoara, zeci de elevi și profesori au ajuns la spital. Subprefect: "Nu excludem nicio varianta. Poate fi orice"

08:56, 03.04.2024 - Zeci de elevi si profesori de la Colegiul National C.D. Loga din Timisoara au ajuns la Spitalul de Copii ”Louis Turcanu” si la Spitalul Municipal din Timisoara, cu simptome de intoxicatie. 16 elevi și un  profesor au ramas internați in spital. Astazi, cursurile sunt suspendate acolo. O echipa a DSP…


Ce parere ai despre aceasta stire?