Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noul premier al Malaeziei, absent de la învestirea propriului guvern, din cauza unor îngrijorări privind pandemia

Publicat:

, , a fost nevoit sa lipseasca luni de la investirea propriului guvern din cauza unor ingrijorari legate de pandemia de coronavirus, informeaza dpa.

Ismail Sabri, care a a preluat functia de prim-ministru in urma cu aproximativ o saptamana si care si-a numit ministrii vinerea trecuta, se afla in carantina pentru doua saptamani, dupa ce a intrat in contact cu o persoana care mai tarziu a fost testata pozitiv la noul tip de coronavirus.

Aceste precautii presupun ca noul premier va lipsi si de la celebrarea a Malaeziei,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu il ataca pe Boloș in ședința de guvern din cauza e-TVA: Sa explicați in detaliu cum ați corectat

09:50, 28.06.2024 - Premierul i-a transmis ministrului Finanțelor, in debutul ședinței de guvern de vineri, sa explice modificarile aduse proiectului e-TVA. Ciolacu l-a criticat pe Boloș pentru ca nu a discutat cu mediul de afaceri inainte de a propune anumite masuri.

Tensiuni uriașe in Coaliție din cauza datei prezidențialelor. PNL are o propunere noua și acuza "manifestarea de putere a lui Ciolacu"

08:25, 22.06.2024 - Calendarul prezidențialelor isca tensiuni uriașe in Coaliție. Liberalii continua sa refuze varianta organizarii alegerilor in septembrie, așa ca au venit cu o noua propunere: final de octombrie și inceput de noiembrie. De cealalta parte, social-democrații nu renunța nici ei și spun ca decizia scrutinului…

'Pur și simplu' – Dr. Anthony Fauci recunoaște ca a inventat reguli in pandemie fara sa se bazeze pe studii

13:05, 03.06.2024 - Republicanii americani au publicat transcrierea integrala a interviului lor cu doctorul Anthony Fauci. Vorbind cu un consilier in numele Subcomitetului Selectat al Camerei pentru Pandemia de Coronavirus la inceputul acestui an, doctorul Anthony Fauci le-a spus republicanilor ca nu iși

Valentin Lazea a intrat tare peste Guvern, din cauza facilitaților care se cer: Nota vine dupa campanie electorala

23:20, 16.05.2024 - Adancirea dezechilibrelor fiscale prin solicitarea de facilitati ar putea avea la baza o speranta desarta ca altcineva va achita nota de plata, a afirmat, marti, economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Valentin Lazea, la conferinta anuala a AAFBR.

Ședința tensionata a coaliției. Liberalii și social-democrații, discuții aprinse din cauza candidatului la prezidențiale. S-au incalcat unele ințelegeri (surse)

10:30, 13.05.2024 - Este ședința tensionata la Guvern. PSD șin PNL s-au reunit pentru prima ședința de coalție de la inceputul campaniei electorale.Intalnirea are loc in contextul unor tensiuni mari intre liderii celor doua partide.

Occidentul sufera din cauza propriului succes (Financial Times)

11:30, 10.04.2024 - Dependența de telefon, razboaiele culturale și natalitatea scazuta sunt efectele secundare ale prosperitații.Exista probe temeinice, deși nu tocmai decisive, cum ca telefoanele mobile sunt nocive pentru copii, și pentru fete in special.

Homeschooling, o școala ”altfel”?

16:05, 07.04.2024 - In America, inca dinaintea pandemiei s-a putut observa o creștere a opțiunii pentru studiul de acasa, așa-numitul homeschooling. Pandemia a accentuat acest fenomen, insa nu l-a generat. Cauza principala ramane dorința parinților conservatori de a-și proteja copiii de noul invațamant ideologic. Aparut…


Ce parere ai despre aceasta stire?