Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noul model energetic adaptabil la schimbările climatice propus de AEI: Cum poate România să diminueze efectele caniculei, inundațiilor, secetei și blackout-urilor energetice

Publicat:
Noul model energetic adaptabil la schimbările climatice propus de AEI: Cum poate România să diminueze efectele caniculei, inundațiilor, secetei și blackout-urilor energetice

Noul model energetic adaptabil la schimbarile climatice propus de AEI: Cum poate Romania sa diminueze efectele caniculei, inundațiilor, secetei și blackout-urilor energetice Noul model energetic adaptabil la schimbarile climatice propus de AEI: Cum poate Romania sa diminueze efectele caniculei, inundațiilor, secetei și blackout-urilor energetice Statistica ultimilor ani arata ca la nivelul Romaniei episoadele de canicula, inundații, perioadele de seceta, blackouturi energetice regionale, sunt tot mai dese și de o intensitate tot mai mare cu implicații sociale și […] Noul model energetic adaptabil

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol si foto: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Canicula, inundații, seceta, blackout energetic! Cum poate Romania diminua efectele tot mai crescute ale acestor fenomene?

11:41, 02.07.2024 - Statistica ultimilor ani arata ca la nivelul Romaniei episoadele de canicula, inundații, perioadele de seceta, blackout-uri energetice regionale, sunt tot mai dese și de o intensitate tot mai mare cu implicații sociale și energetice care vor fi din ce in ce mai dezastruoase. Acțiunile de Grean Deal…

Romania va avea o strategie de adaptare la schimbarile climatice. „Va viza agricultura, infrastructura și zona rezidențiala”

17:25, 26.06.2024 - Alexandra-Maria Bocșe, Consilier de Stat in cadrul Departamentului de Clima și Sustenabilitate, din cadrul Administrației Prezidențiale, a vorbit miercuri la Interviurile Digi24.ro despre schimbarile climatice și masurile pe care le ia țara noastra pentru a combate efectele acestora. Aceasta a punctat…

Seceta face ravagii in Romania. Un izvor vechi de doua secole a secat

11:10, 25.06.2024 - O sursa de apa istorica, disparutaIzvorul Cișmeaua Alba, situat in județul Dolj, a fost un element vital al peisajului local de 193 de ani, arata adevarul.ro. Recent, insa, a secat complet, provocand ingrijorare in comunitatea locala și atragand atenția autoritaților asupra efectelor tot mai evidente…

Studiu UNICEF. Cum afecteaza schimbarile climatice viața copiilor: „Corpurile și mințile lor sunt deosebit de vulnerabile la poluare, bolile mortale și vremea extrema”

18:05, 18.06.2024 - Indexul de riscuri climatice al UNICEF arata ca un miliard de copii sunt expuși, in mod riscant, la impactul schimbarilor climatice. Viețile a milioane de copii din intreaga lume sunt schimbate - chiar și in țarile cu venituri mari - și lumea nu face suficient pentru a-i proteja, arata raportul consultat…

Din Planul lui Bogdan. ”Voi face Maramureșul cea mai importanta destinație a țarii” Serios? Ia sa vedem datele statistice!

07:30, 20.05.2024 - Planul lui Bogdan, flașneta cu promisiuni neonorate. Asumare: ”Voi face Maramureșul cea mai importanta destinație a țarii”. Realitatea, conform INS: Turismul din Maramureș, pe locul 13-14 in topul național, in perioada 2021-2023! Viitorul fost președinte al CJ Maramureș ne-a mințit. Nu e cazul sa mai…

Raport PwC: Producția unor materii prime de baza, precum orez, litiu sau fier, risca o scadere dramatica pana in 2050 din cauza secetei și a caniculei

11:10, 14.05.2024 - Producția a noua materii prime de baza pentru economie și populație - cereale (graul, orezul și porumbul), minerale esențiale (cupru, cobalt, litiu) și metale vitale (zinc, fier, aluminiu) - este in pericol din cauza schimbarilor climatice, chiar și in scenariul in care emisiile de dioxid de carbon…

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați inainte de alegeri. STATISTICA

09:50, 26.04.2024 - De la 1 ianuarie 2023 și pana la jumatatea lunii martie a super anului electoral in curs, peste 500 de directori și directori adjuncți de școli au parasit funcțiile. Cei mai mulți ocupau posturile in urma concursurilor și au fost inlocuiții cu alții numiți politic, potrivit datelor obținute de “Romania…

La finalul anului 2023, Romania avea 997 km de autostrada

10:15, 22.04.2024 - La 31 decembrie 2023, lungimea rețelei de drumuri publice totaliza 86.388 km, din care 17.677 km (20,4%) drumuri nationale, 35.046 km (40,6%) drumuri judetene si 33.665 km (39,0%), drumuri comunale.  Din punctul de vedere al tipului de acoperamant, structura retelei de drumuri publice inregistra: 49,4%…


Ce parere ai despre aceasta stire?