Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nou scandal diplomatic? Turcia refuză să realimenteze un avion israelian care a aterizat de urgenţă în Antalya

Publicat:
Nou scandal diplomatic? Turcia refuză să realimenteze un avion israelian care a aterizat de urgenţă în Antalya

Un avion apartinand companiei aeriene israeliene , care a fost nevoit sa aterizeze de urgenta duminica pe aeroportul din Antalya pentru a evacua un pasager bolnav, nu a putut fi realimentat din cauza refuzului personalului turc, a anuntat transportatorul, potrivit AFP, citat de news.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un avion Air Europa a aterizat de urgența in Brazilia dupa ce mai multe persoane au fost ranite din cauza turbulențelor „severe”

21:20, 01.07.2024 - Un avion de linie al Air Europa, un Boeing 787-9 Dreamliner care efectua o cursa de la Madrid la Montevideo, a fost nevoit sa aterizeze de urgenta luni la Natal, Brazilia, dupa "turbulente severe", mai multe persoane fiind ranite, a anuntat compania aeriana, relateaza AFP.

Probleme pentru un avion israelian. A aterizat de urgenta in Turcia, iar personalul la sol a refuzat alimentarea

07:50, 01.07.2024 - Un avion apartinand companiei aeriene israeliene El Al, care a fost nevoit sa aterizeze de urgenta duminica pe aeroportul din Antalya pentru a evacua un pasager bolnav, nu a putut fi realimentat din cauza refuzului personalului turc, a anuntat transportatorul.

Probleme pentru un avion care trebuia sa evacueze de urgența un pasager in Turcia: Alimentarea cu combustibil, refuzata

23:55, 30.06.2024 - Unui avion al companiei israeliene El Al, nevoit sa efectueze o aterizare de urgenta pe aeroportul din Antalya duminica pentru a evacua un pasager bolnav, i-a fost refuzata alimentarea de catre personalul turc, a informat transportatorul, relateaza AFP.

Un avion al companiei El Al a aterizat de urgența in Antalya. Transportatorul israelian ii acuza pe turci ca au refuzat sa alimenteze aeronava

23:11, 30.06.2024 - Un nou episod al crizei politice dintre Turcia și Israel a avut loc duminica, dupa ce o aeronava a companiei El Al a efectuat o aterizare de urgența pe aeroportul din Antalya pentru a evacua un pasager...

Scandal și amenințare cu bomba intr-un avion, care a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni, in drum spre Chișinau: A intervenit Serviciul Roman de Informații

15:35, 14.06.2024 - Serviciul Roman de Informații a intervenit de urgența pe Aeroportul Otopeni. Un avion, care urma ajunga la Chișinau, a cerut sa faca o escala neprogramata la București. Pilotul a luat decizia de a ateriza de urgența, scrie adevarul.ro .

Scandal diplomatic uriaș! Ambasada SUA refuza sa plateasca o datorie de 14,6 milioane lire sterline autoritaților din Londra

20:10, 21.05.2024 - Ambasada SUA de la Londra refuza sa plateasca o datorie de 14,6 milioane de lire sterline autoritaților britanice. Este vorba despre un litigiu provocat de o taxa zilnica impusa mașinilor care trec prin centrul Londrei. Pe lista cu datorii sunt mai multe ambasade.

Amenințare cu bomba in avion! Aeronava a aterizat de urgența pe Aerportul din Timișoara

08:50, 19.04.2024 - Pe aeroportul din Timișoara a aterizat de urgența un avion joi noaptea, dupa ce a fost primita o amenințare ca la bord s-ar afla o... The post Amenințare cu bomba in avion! Aeronava a aterizat de urgența pe Aerportul din Timișoara appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Alerta pe Otopeni. Un avion turcesc a aterizat de urgenta din cauza unei amenințari cu bomba

23:30, 12.04.2024 - Aterizare de urgența pe Aeroportul Otopeni, vineri seara, dupa o alerta cu bomba la bordul unei aeronave din Turcia. Citește și: Medic ATI de la Fundeni, gasit mort in spital Aeronava care circula pe ruta Varșovia-Istanbul, cu 158 de pasageri la bord, a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni dupa…


Ce parere ai despre aceasta stire?