Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nou armistiţiu la Kiev; acord privind crearea a 10 noi coridoare umanitare

Publicat:

, fostul campion la box , a anuntat sambata ca in seara zilei in capitala ucraineana va incepe un nou armistitiu care va dura pana luni dimineata, informeaza AFP si Reuters. Armistitiul, care va incepe la ora locala 20.00 (18.00 GMT) si urmeaza sa se incheie luni la ora 08.00, a fost decis de armata ucraineana, a mentionat primarul, fara a da alte detalii. Vicepremierul ucrainean a anuntat pe de alta parte sambata ca s-a ajuns la un acord privind crearea a 10 noi coridoare umanitare pentru evacuarea civililor din localitati aflate pe linia frontului.…

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia ataca dezlanțuit capitala Ucrainei: Sirele au sunat ore intregi la Kiev

07:00, 12.06.2024 - Rusia a lansat, miercuri dimineata, un atac cu rachete si drone asupra Kievului, informatiile preliminare aratand ca nu au existat raniti sau pagube in capitala ucraineana, a anuntat armata ucraineana, transmite Reuters, informeaza News.ro. AIR RAIDS CONTINUE. KIEV BEING PUMMELED.

Hamas și Jihadul Islamic anunța ca sunt gata sa ajunga la un acord in Gaza

00:25, 12.06.2024 - Hamas si Jihadul Islamic sunt „pregatite sa incheie” un acord pentru a pune capat razboiului din Fasia Gaza, au afirmat cele doua grupari palestiniene intr-un comunicat comun publicat marti, relateaza Reuters, preluata de news.ro.

Renault si Geely au anuntat crearea societatii mixte dedicate motoarelor pe combustie

12:35, 31.05.2024 - Producatorul auto francez Renault si grupul chinez Geely au anuntat vineri crearea societatii mixte pentru dezvoltarea si furnizarea de motoare pe combustie si hibride, menite sa imbunatateasca competitivitatea diviziilor lor auto traditionale, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Armata ucraineana ataca puternic de doua ori orașul Luhansk in aceasta dimineața: incendii majore in urma ambelor atacuri

04:05, 28.05.2024 - Orașul Luhansk din estul Ucrainei, aflat sub control rusesc, a fost atacat de doua ori in decurs de trei ore marți dimineața, au anunțat oficialii, acesta fiind cel mai recent dintr-o serie de atacuri in apropierea orașului, informeaza Reuters.

Rusia susține ca a cucerit cinci sate in regiunea ucraineana Harkov si unul in Donetk

18:45, 11.05.2024 - Ministerul rus al Apararii a anuntat sambata ca fortele sale au cucerit cinci sate de frontiera in regiunea ucraineana Harkov, unde Moscova a lansat vineri o ofensiva, exploatand avantajul sau tot mai mare pe campul de lupta din estul Ucrainei, relateaza Reuters.

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina: Infrastructura ucraineana critica, lovita de rachete / Rusia ataca masiv pe frontul de sud și Donbas

02:05, 28.04.2024 - Rusia a atacat sambata instalații energetice ucrainene in trei regiuni, deteriorand echipamente și ranind cel puțin un muncitor, a declarat ministrul ucrainean al Energiei, German Galușcenko, citat de Reuters.

Armata ucraineana declara ca a doborat un bombardier strategic rusesc Tu-22M3, capabil sa transporte arme nucleare

11:30, 19.04.2024 - Armata ucraineana a declarat ca a doborat un bombardier strategic rusesc Tu-22M3 in urma unui atac al Rusiei cu rachete si drone asupra oraselor ucrainene la primele ore ale zilei de vineri, relateaza Reuters.

Razboiul se muta pe teritorilul olimpic: Ucraina ar folosi armistitiul olimpic pentru a incerca sa se regrupeze

19:35, 16.04.2024 - Kremlinul a reactionat, marti, la apelul presedintelui francez Emmanuel Macron pentru un armistitiu in conflictele internationale in timpul Jocurilor Olimpice de la Paris, spunand ca Ucraina ar putea folosi acest lucru ca pe o oportunitate pentru a se regrupa si reinarma, relateaza Reuters, potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?