Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Norris, cel mai rapid şi în a doua sesiune de antrenamente libere pentru MP al Marii Britanii

Publicat:
Norris, cel mai rapid şi în a doua sesiune de antrenamente libere pentru MP al Marii Britanii

(McLaren-Mercedes) a reusit cel mai bun timp in a doua sesiune de antrenamente libere pentru al , a 12-a din cele 24 de etape ale sezonului de Formula 1, dupa ce dominase si prima sesiune, vineri pe circuitul de la Silverstone (5,891 km), transmite DPA.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Surpriza in Marele Premiu al Marii Britanii: Lewis Hamilton se impune in fața lui Verstappen, primul succes in ultimii trei ani

19:16, 07.07.2024 - Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a caștigat Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii, a 12-a dintre cele 24 de manșe ale campionatului mondial, duminica, pe circuitul de la Silverstone. Este primul sau succes din 2021, scrie 7sur7.be.  Lewis Hamilton a facut fata tuturor duelurilor si a reusit…

Grand Prix-ul Marii Britanii - George Russell a dominat ultima sesiune de antrenamente libere

16:15, 06.07.2024 - Pilotul britanic George Russell (Mercedes) a dominat cea de-a treia si ultima sesiune de antrenamente libere cronometrate din cadrul Grand Prix-ului Marii Britanii la Formula 1, desfasurata sambata la Silverstone.

George Russell a dominat ultima sesiune de antrenamente libere a Grand Prix-ului Marii Britanii

15:50, 06.07.2024 - Pilotul britanic George Russell (Mercedes) a dominat cea de-a treia si ultima sesiune de antrenamente libere cronometrate din cadrul Grand Prix-ului Marii Britanii la Formula 1, desfasurata sambata la Silverstone.

Lando Norris a dominat prima sesiune de antrenamente libere pentru MP al Marii Britanii

17:15, 05.07.2024 - Britanicul Lando Norris (McLaren-Mercedes) a reusit cel mai bun timp in prima sesiune de antrenamente libere pentru Marele Premiu al Marii Britanii, a 12-a din cele 24 de etape ale sezonului de Formula 1, vineri pe circuitul de la Silverstone (5,891 km), informeaza AFP.

F1: Lando Norris, cel mai rapid in prima sesiune de antrenamente libere inainte de MP al Spaniei

19:10, 21.06.2024 - Pilotul britanic Lando Norris (McLaren-Mercedes) a avut cel mai bun timp vineri, in prima sesiune de antrenamente libere inainte de Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, pe circuitul Montmelo (Barcelona), potrivit Agerpres.

Leclerc (Ferrari),cel mai rapid in a treia sesiune de antrenamente libere pentru MP al Principatului Monte Carlo

16:30, 25.05.2024 - Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) a stabilit cel mai bun timp al celei de-a treia sesiuni de antrenamente libere pentru Marele Premiu al Principatului Monaco, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, devansandu-l pe liderul Campionatului Mondial, olandezul Max Verstappen (Red Bull),…

F1: Leclerc a dominat a doua sesiune de antrenamente libere pentru MP al regiunii Emilia Romagna

22:11, 17.05.2024 - Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) a dominat vineri a doua sesiune de antrenamente libere pentru Marele Premiu de Formula 1 al regiunii Emilia Romagna, pe circuitul de la Imola (Italia), dupa ce fusese cel mai rapid si in prima sesiune, transmite presa internationala, potrivit Agerpres.

F1: Charles Leclerc a dominat prima sesiune de antrenamente libere pentru MP al regiunii Emilia Romagna

18:05, 17.05.2024 - Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) a fost cel mai rapid vineri in prima sesiune de antrenamente libere pentru Marele Premiu de Formula 1 al regiunii Emilia Romagna, pe circuitul de la Imola (Italia), transmite presa internationala, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?