Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi inundații in Franța, Germania și Austria

Publicat:

Ploi diluviene au dus la noi inundații miercuri in Franța, inconjurand cu apa celebrul castel Chambord, in Austria și in sudul Germaniei, unde circa 50 de copii sunt nevoiți sa doarma la școala, transmite AFP.

Dupa 8.000 de intervenții ale pompierilor în câteva zile în Franța, echipele de intervenție acționau în doua departamente aflate la circa 100 de kilometri de Paris pentru care s-a lansat o avertizare cod roșu de inundații, al doilea nivel din cele trei ale sistemului francez de alerta.

Centrul orașului…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

CORESPONDENȚA DE LA PARIS. Omul care face spectacol de fiecare data cand intra pe terenul de tenis și doua jucatoare sonore dau verdictul in privința Simonei Halep

09:50, 08.06.2024 - Simona Halep nu a primit un wild card pentru Roland Garros 2024, dar este așteptata sa revina in partea superioara a ierarhiei WTA. De ce? Pentru ca are un joc solid pe toate suprafețele, varsta este inca de partea ei, iar cu multa ambiție poate reveni chiar undeva in top 20 mondial, este de parere…

Cum a fost surprinsa Simona Halep in București. Imagini exclusive cu romanca. A intors toate privirile

07:40, 05.06.2024 - S-aa flat cum a fost surprinsa Simona Halep in Bucuresti. Imagini exclusive cu fostul lider mondial WTA. Simona Halep nu a primit invitatie la Roland Garros si continua sa se recupereze dupa accidentarea suferita la Paris.

Mii de fani asista la Ronald Garros in ciuda vremii racoroase

13:55, 26.05.2024 - Mii de spectatori au trecut de porțile Roland Garros sub un cer innorat, cu cateva intervale de soare, pentru a asista la Openul Franței, al doilea turneu de Grand Slam al anului, care a inceput duminica in vestul Parisului.

Peste doua mii de elevi din ­institutiile de invatamant ­prahovene – implicati in ­actiunea „Saptamana Sigurantei scolare”

00:35, 20.05.2024 - F.T. In perioada 15-19 mai a.c., Biroul Siguranța Școlara din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova a organizat, impreuna cu polițiști din cadrul subunitaților din județ, o serie de evenimente și activitați ce au avut drept scop cresterea si imbunatațirea gradului de siguranta in institutiile…

Lovitura dura pentru Simona Halep. Tenismena nu va juca la turneul Roland Garros

09:26, 15.05.2024 - Simona Halep a primit o lovitura dura din partea organizatorilor de la Roland Garros. Romanca nu a primit wildcard pentru a participa la turneul ce va avea loc in perioada 26 mai - 9 iunie 2024, cele opt invitații fiind oferite altor sportive.

Care sunt șansele ca Simona Halep sa primesca un wild card la Roland Garros 2024

09:25, 07.05.2024 - Revenita pe teren in luna martie (a fost eliminata in runda inaugurala de la Miami), Simona Halep are șanse minime sa primeasca un wild card pentru Roland Garros 2024, al doilea turneu de Grand Slam al sezonului.

Momente de panica, in centrul Parisului. A cazut celebra morișca de pe cladirea cabaretului Moulin Rouge VIDEO

10:31, 25.04.2024 - Fatada cabaretului parizian a fost avariata de caderea celor patru palete. De asemenea, literele "MOU" s-au desprins si au cazut pe strada.Acoperite cu o prelata verde, paletele rupte de la cabaretul Moulin Rouge erau inca pe jos, joi dimineata.Nu au fost raportate persoane ranite in urma acestui incident,…

Un loc pentru elevii de etnie roma din Pecica

18:10, 09.04.2024 - PECICA. Continua investitiile in orasul Pecica. Primarul Petru Antal anunta ca Centrul de zi care se construieste in curtea Scolii Primare din Cocota va oferi un spatiu modern si sigur de petrecere a timpului liber pentru tinerii din cartier.


Ce parere ai despre aceasta stire?