Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nissan oferă, în premieră mondială, vopsea fosforescentă pentru modelul său electric Leaf

Publicat:

De aceasta data, cu ajutorul inventatorului , Nissan propune celor interesati o vopsea auto care absoarbe energia solara de-a lungul zilei, iar apoi, pe parcursul noptii, este capabila sa straluceasca intre 8 si 10 ore. Actualmente exista deja o folie auto care ofera aceleasi proprietati, dar Nissan este primul constructor din lume care introduce aceasta vopsea pe un model de serie: actualul vehicul electric. Vopseaua minune este fabricata pe baza unei formule secrete, ingred (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un experiment in premiera mondiala dezvaluie de ce unii oameni nu iau niciodata COVID-19

23:20, 23.06.2024 - O comparație detaliata a cazurilor de COVID-19 a permis, in sfarșit, sa se ințeleaga de ce unele persoane nu au indurat inca nici macar o raceala de la virusul care a ingenuncheat o mare parte a lumii.

Noul Fiat Grande Panda » Full electric sau hybrid cu un design inspirat de la prima generație

11:55, 18.06.2024 - Fiat, celebrul producator de autoturisme de la Torino, tocmai a publicat primele fotografii ale noului Grande Panda, un mic crossover pentru segmentul B european. Fiat Grande Panda adopta un design retro-futurist, puternic inspirat de Fiat Concept City Car, care a debutat la inceputul acestui an. Modelul…

Premiera medicala mondiala: Cercetatorii chinezi au descoperit tratamentul care vindeca diabetul

15:25, 03.06.2024 - Un barbat de 59 de ani, care traia cu diabet de 25 de ani și facea insulina de mai multe ori pe zi, a fost vindecat complet, au anunțat cercetatorii chinezi, care au raportat, in premiera mondiala, vindecarea prin terapie celulara a unui caz de diabet zaharat.   O terapie revoluționara aplicata in premiera…

Spectacol de flamenco in premiera mondiala și stand-up muzical la Opera Aperta 2024

11:06, 29.05.2024 - Opera Aperta revine cu o a 8-a ediție surprinzatoare. Intre 25 și 30 iunie, festivalul aduce, la Cluj, premiera mondiala a versiunii reinterpretate a spectacolului Carmen, semnata de Barcelona Flamenco Ballet.

FOTO Premiera mondiala: Primul satelit din lemn, construit in Japonia, va fi lansat in aceasta toamna

09:45, 29.05.2024 - Primul satelit din lume care este construit din lemn urmeaza sa fie lansat la bordul unei rachete a companiei SpaceX in luna septembrie, au anuntat oamenii de stiinta japonezi care au realizat aceasta premiera mondiala, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Trei kilometri pana la capatul lumii a avut premiera mondiala la Cannes 77

11:15, 18.05.2024 - Regizorul Emanuel Parvu și echipa filmului „Trei kilometri pana la capatul lumii” au fost prezenți pe covorul roșu a celei de-a 77-a ediții a Festivalului International de Film de la Cannes.

'Trei kilometri pana la capatul lumii', in regia lui Emanuel Parvu, va avea premiera mondiala in competitia oficiala la Cannes

19:45, 22.04.2024 - "Trei kilometri pana la capatul lumii", in regia lui Emanuel Parvu, a fost selectat in competitia oficiala a celei de-a 77-a editii a Festivalului International de Film de la Cannes care va avea loc intre 14 si 25 mai.

(video) Modelul electric chinezesc IM L6 a trecut autonom testul elanului, fara a avea un sofer in interior

16:06, 07.04.2024 - Testul elanului e o proba pe care pun importanta mai ales tarile europene, in special cele scandinave, si uneori canadienii, pentru ca pe acolo se pot intampla frecvent situatii in care pe drumuri mai pustii de trafic si civilizatii poate aparea brusc in cale un elan sau o alta vietate, care trebuie…


Ce parere ai despre aceasta stire?