Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicolae Guță a povestit cea mai mare suferință a lui. Manelistul a trăit o adevărată traumă

Publicat:

Nicolae Guța are acum o familie frumoasa, mulți euro in cont și se poate considera un barbat implinit. Manelistul a trecut prin multe pentru a cariera lui fructuoasa, iar sacrificiile au inceput inca din copilarie. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Azi, a cincea zi de Festival BABEL la Targoviște: Teatrul se imbina armonios cu dansul și muzica, intr-o adevarata „conexiune”

11:40, 14.06.2024 - A cincea zi de Festival BABEL la Targoviște va fi, din nou, una plina de spectacole surpriza, energie, alaturi de teatru gasindu-și armonios locul dansul și muzica, intr-o adevarata „conexiune” – așa cum este moto-ul celei de-a 12-a ediții. Ziua va debuta, in ceea ce privește spectacolele, cu o monodrama…

VIDEO Adevarata poveste a celebrului caine 'Calu' din 'Pistruiatul'

08:16, 22.05.2024 - Istoria celebrului caine Calu’, devenit celebru in anul 1973 in urma serialului de televiziune Pistruiatul, care se numea in realitate Kalo (Calo) si era caine de Securitate cu grad de maior, informeaza AGERPRES.

Știrile Antena Stars. Se reaprinde conflictul dintre Nicolae Guța și Narcisa Balaban. Manelistul ii da replica, dupa ce i-a criticat succesul de pe TikTok: „Este intr-o criza...”

18:05, 08.05.2024 - Narcisa Balaban l-a pus la zid pe Nicolae Guța, dupa ce manelistul a dat lovitura pe TikTok. Mama unuia dintre copii spune ca a uitat de Alberto. Se pare ca aceste vorbe nu i-au picat bine deloc lui Nicolae Guța, care, așa cum era de așteptat, i-a dat și replica.

Aceasta planta este o adevarata mina de aur pentru agricultorii romani / Le aduce 30.000 de euro pe hectar

10:05, 01.05.2024 - In ultimii ani, agricultura a devenit o preocupare tot mai mare pentru romani, iar oportunitațile din acest domeniu au fost din ce in ce mai evidente. Daca in trecut se punea accentul pe culturile tradiționale, astazi agricultorii iși indreapta atenția catre plantele cu potențial de profit impresionant.

Mititelu jr, ca Al Pacino » A venit in vestiar dupa victorie și a ținut un discurs: „Am trait cu 15 euro pe saptamama”

21:55, 27.04.2024 - Adrian Mititelu jr, care recent a trecut prin momentele delicate, a fost in tribunele meciului FCU Craiova – U Cluj, 3-2. Dupa meci, a coborat in vestiar. Fiul lui Adrian Mititelu, care recent a avut un discurs dur, criticand deciziile luate de tatal sau, a mers in randul jucatorilor la finalul partidei.…

Xtra Night Show. Culița Sterp i-a donat 10.000 euro lui Nicolae Guța pe TikTok! Cantarețul face bani de pe urma melodiilor lui: ”Din respect pentru el” / VIDEO

09:50, 13.04.2024 - Culița Sterp se numara printre donatorii de baza ai lui Nicolae Guța! Manelistul a platit aproximativ 10.000 euro pentru dedicații pe TikTok, dar nu regreta niciun ban! Culița Sterp a dezvaluit ca inclusiv el face bani de pe urma melodiilor lui Nicolae Guța, caci le canta destul de des!

Nicolae Guța, noi probleme dupa ultimul live de pe TikTok. Manelistul, amenințat de mai bine de o saptamana. Cine ii vrea raul: „Vor sa ajunga la bani”

11:15, 07.04.2024 - Dupa succesul rasunator de pe TikTok, se pare ca problemele se țin scai de Nicolae Guța. S-a trezit ca o parte din bani au fost furați de hackeri, a ajuns in vizorul celor de la FISC, iar de curand, s-a trezit cu mesaje de amenințare.

Xtra Night Show. La cine sunt banii lui Nicolae Guța din ultimul live de pe TikTok. Lucian Elgi spune tot adevarul despre scandalul momentului: ”Vreau sa intru in legalitate” / VIDEO

11:15, 06.04.2024 - Nicolae Guța a fost luat in vizor de reprezentanții ANAF dupa ce a caștigat o suma uriașa in urma unui live pe TiktTok. Manelistul nu a primit banii, ei aflandu-se intr-un alt cont, iar Lucian Elgi a deslușit misterul pentru toți fanii.


Ce parere ai despre aceasta stire?