Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nici Pinocchio nu ar putea să mintă ca el! Marcel Toader spune că nu o mai iubeşte pe Gabi Cristea, însă...

Publicat:

S-a facut mai buna dupa ce a divortat, iar acest lucru l-a observat si . Afaceristul a avut un moment de sinceritate si a spus voalat ca inca suspina dupa .

A spus ca nu o mai iubeste, ci ca doar o respecta, insa cand o vede slaba si sexy, se ygarie pe ochi, nu alta!

"Gabriela este acum cum mi-as fi dorit eu sa o am langa mine si fizic si ca prezenta, ca atitudine, jovialitatea din chipul ei. Asta mi-am dorit intotdeauna, la asta munceam zi de zi, la un moment dat o gasisem la un abandon familial, ceea ce se intampla deseori in…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunțul facut de Roxana Dobre, dupa ce in ultima vreme soțul ei, Florin Salam, a fost implicat in mai multe scandaluri. „Am obosit”

10:40, 25.06.2024 - Roxana Dobre și Florin Salam s-au casatorit in 2022, iar soția manelistului a declarat in repetate randuri ca este o femeie fericita și ca este foarte mandra de soțul ei. In cadrul unui interviu recent, aceasta a vorbit despre relația pe care o are cu Betty, fiica biologica a lui Salam, dar și despre…

Știrile Antena Stars. Oana Moșneagu, primele declarații dupa nunta cu Vlad Gherman. Care a fost cel emoționant moment de la eveniment: „A ieșit așa cum ne-am dorit”

21:05, 05.06.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au casatorit duminica și au avut o nunta ca-n povești. Actrița spune ca atat ea, cat și soțul ei, au avut mari emoții in ziua cea mare și s-au agitat pentru ca evenimentul sa iasa așa cum au visat.

Keo și Misty se pregatesc de nunta. Au fost surprinși in cautarea verighetelor. Prima declarație facuta de artista. „Ne-am dorit foarte mult”

12:55, 29.05.2024 - Keo și Misty traiesc de mai mult timp o frumoasa poveste e dragoste. Au impreuna o fetita și o relație discreta. Recent, cei doi au fost surprinși intr-o ipostaza rara, ceea ce lasa de inteles ca aceștia sunt deciși sa faca pasul cel mare.Astfel ca, Misty și Keo au fost surpinși intr-un mall din Ploiești,…

U Craiova 1948 s-a desparțit și de golgheterul din acest sezon – Antrenorul dorit in Liga 2

19:10, 14.05.2024 - Odata cu retrogradarea directa in liga secunda, U Craiova 1948 a inceput luni remanierea lotului, renunțand deja la șapte jucatori și la doi antrenori. Adrian Mititelu și-a stabilit insa ținta pentru aceasta vara.

Vacanța de vedeta. Cum l-a schimbat pe Damian Draghici pelerinajul de pe Muntele Athos. Și-a dorit sa se mute in locul sfant: „Un moment de rascruce...”

18:20, 04.05.2024 - Damian Draghici a fost de mai multe ori pe Muntele Athos, iar prima data cand a mers in locul sfant a fost intr-o perioada mai dificila, despre care spune ca era in cautarea unor raspunsuri cu privire la viața lui. Și-a dorit și sa mute pe Muntele Athos in acel moment.

24 aprilie: S-a nascut Elisabeta Polihroniade, maestra internationala a sahului. Ce cariera și-ar fi dorit parinții sai ca ea sa urmeze

00:05, 24.04.2024 - Pe data de 24 aprilie s-au nascut marea maestra internaționala a șahului, Elisabeta Polihroniade, de altfel și o renumita jurnalista, dar și inginerul Gheorghe Balș. Este și ziua in care, din pacate, s-a stins din viața Gheorghe I. Bratianu, aflat in detenție la Sighetu Marmației.

El e atacantul dorit de Gigi Becali! » Joaca intr-un campionat de top și are 18 reușite stagionale

11:36, 08.04.2024 - FCSB este aproape campioana, iar Gigi Becali (65 de ani), patronul echipei, se gandește deja la o eventuala calificare in grupele Ligii Campionilor. Duminica, dupa victoria cu Universitatea Craiova, patronul și-a manifestat interesul pentru 5 jucatori, insa luni s-a aflat numele unui varf din campionatul…


Ce parere ai despre aceasta stire?