Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom a fost amânat până pe 23 martie 2018

Publicat:

Level-5 și anunța ca 2: nu va mai fi lansat pe 19 ianuarie 2018 pentru PC, PS4 și Switch dupa cum era programat inițial, ci pe 23 martie 2018.

Amanarea este justificata de finisarea suplimentara necesara, dar și de implementarea a doua moduri de joc: Skirmish și Kingdom.

2: este un JRPG cu elemente de management, iar precomenzile sunt disponibile pe Steam.

Citeste articolul mai departe pe computergames.ro…  

Sursa articol: computergames.ro


Stiri pe aceeasi tema

Procesul lui Vlad Pascu a fost amanat pana pe 14 august, dupa ultima infațișare. Parinții tinerilor morți nu mai au nicio speranța: ”Suntem dezamagiți”

17:11, 21.06.2024 - Procesul lui Vlad Pascu a fost amanat cu aproape doua luni. Astazi a avut loc o noua infațișare, iar parinții tinerilor uciși considera ca niciodata nu se va face dreptate. In urma cu doar o saptamana, judecatoarea a refuzat schimbarea incadrarii juridice de la ucidere din culpa la omor calificat.

Lora a amanat din nou nunta! Ce se intampla intre ea și Ionuț Ghenu: „N-a mai venit”

16:45, 22.05.2024 - Intr-o relație de foarte mulți ani cu Ionuț Ghenu, Lora este intrebata tot mai des cand se va casatori. Daca inițial refuza sa ofere un raspuns, iata ca anul trecut Lora a anunțat sus și tare ca in 2024 va face nunta. Doar ca suntem aproape in vara, iar cantareața nu a dat niciun semn pana acum ca s-ar…

Meciul lui Halep, ce ghinion!

17:30, 14.05.2024 - Meciul Simonei Halep cu americanca McCartney Kessler, din primul tur de la Trophee Clarins, a fost amanat pentru miercuri. Meciul ar fi trebuit sa aiba loc, marti, dar organizatorii au amanat meciurile din cauza ploii. Deocamdata organizatorii nu au anuntat daca programul ramane la fel. Marti, meciul…

Guvernul a amanat pana pe 30 septembrie aplicarea taxei pentru casele si masinile scumpe

08:40, 01.05.2024 - Guvernul a amanat pana pe 30 septembrie aplicarea taxei pentru casele si masinile scumpe. Amanarea a fost facuta pentru a fi puse la punct bazele de date, spune ministrul finantelor, Marcel Bolos. Petruta Obrejan vine cu detalii in Radiojurnal. Reporter: Impozitul pentru romanii cu case si masini foarte…

AMANARE Presedintele turc, Recep Erdogan a amanat vizita de la Casa Alba

14:15, 28.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a amanat vizita pe care urma sa i-o faca presedintelui american Joe Biden la Casa Alba in ziua de 9 mai, transmit vineri Reuters si AFP, citand oficiali turci care au solicitat anonimatul. The post AMANARE Presedintele turc, Recep Erdogan a amanat vizita de la…

SMR project in Romania to benefit from highest level of nuclear safety, technological robustness (SNN CEO)

09:35, 25.04.2024 - The SMR project in Romania will benefit from the highest level of nuclear safety and technological robustness, said Nuclearelectrica CEO Cosmin Ghita, after a visit to the Doosan Enerbility plant in Changwon, South Korea, as part of the delegation led by the President of Romania, Klaus Iohannis.

Procesul lui Vlad Pascu a fost amanat! Judecatoarea Ancuța Popoviciu a cerut sa fie retrasa din acest dosar: ”Se va relua...”

12:16, 18.04.2024 - Procesul lui Vlad Pascu a fost amanat! In timp ce toata lumea aștepta cu sufletul la gura decizia judecatorului in ceea ce privește sentința pe care o va primi, Ancuța Popoviciu a cerut sa fie retrasa din acest proces. Avocatul Adrian Cuculis a facut declarații despre ceea ce se va intampla in continuare!


Ce parere ai despre aceasta stire?