Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Netflix a expediat ultimul său DVD de închiriat / Care a fost cel mai popular film din 1998 încoace

Publicat:

Netflix a inchis in mod oficial vineri serviciul sau de inchiriere de DVD-uri prin comanda in , baza modelului sau initial de business, creat in 1998 si revolutionat de atunci prin orientarea companiei americane catre streaming, informeaza AFP.

"In 1998, am livrat primul nostru DVD. In aceasta dimineata, l-am expediat pe ultimul", a anuntat pe site-ul ei compania americana cu sediul in orasul californian .

"Este sfarsitul unei ere, insa DVD-urile ne-au permis sa punem bazele pentru ceea ce avea sa vina", au adaugat reprezentantii Netflix.

Potrivit legendelor…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copa America este gata sa inceapa. Ar putea fi ultimul turneu major pentru Messi

10:26, 20.06.2024 - Copa America 2024 incepe joi, cu un aspect oarecum diferit. Nu are loc in America de Sud și șase dintre echipe sunt din alte zone ale continentului sud american. Turneul continental al Americii de Sud se joaca in Statele Unite și ar putea fi cel de adio pentru Lionel Messi, potrivit mediafax

Rețeta de succes a Netflix: „sos secret”, condimentat in Silicon Valley

16:41, 09.06.2024 - Deși serviciul sau de streaming video stralucește in stil hollywoodian,  Netflix iși folosește inca radacinile din Silicon Valley pentru a fi cu un pas inaintea studiourilor tradiționale de televiziune și film. Compania din Los Gatos, California, scoate frecvent mana din cutia sa de instrumente tehnologice…

Editura RAO și Carturești va invita la o intalnire cu Angeles Donate, autoarea carții ecranizate de Netflix „Ultimul vagon”

09:10, 18.05.2024 - Editura RAO și Carturești va invita la o intalnirea cu autoarea Angeles Donate, la scurt timp dupa lansarea volumului in limba romana Ultimul vagon. Evenimentul va avea loc duminica, 19 mai, ora 17.00, la Libraria Carturești Verona, Str. Arthur Verona, nr

Tornadele din Statele Unite ucid și matura tot ce le sta in cale: ultimul bilanț al celor care si-au pierdut viata

05:20, 29.04.2024 - Cel putin cinci persoane au fost ucise de unele dintre numeroasele tornade care au maturat o parte din marele campii din centrul Statelor Unite, au anuntat duminica autoritatile locale, noteaza AFP, citat de AGERPRES .

Cine este Sebastian Gheorghiu, milionarul american devenit popular cu rețeta imbogațirii sale: ”Am trecut de la 1000 $ la 8 milioane $”

13:11, 26.04.2024 - Cine este Sebastian Gheorghiu, milionarul american devenit popular cu rețete ale imbogațirii rapide. La doar 25 de ani, postarile anteprenorului digital din Detroit nascut din parinți romani, fac furori in randul celor ce viseaza sa faca bani cu nemiluita peste noapte. Sebastian Gheorghiu se bucura…


Ce parere ai despre aceasta stire?