Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Netanyahu nu se conformează cu decizia SUA și bate cu pumnul în masă: 'Este de neconceput / Să ridice obstacolele din calea livrărilor de arme'

Publicat:
Netanyahu nu se conformează cu decizia SUA și bate cu pumnul în masă: 'Este de neconceput / Să ridice obstacolele din calea livrărilor de arme'

Premierul israelian a calificat marti drept "de neconceput" faptul ca guvernul SUA a restrictionat anumite livrari de arme si munitii catre Israel in ultimele luni, si si-a exprimat speranta ca acest lucru se va schimba in viitorul apropiat, relateaza EFE, conform AGERPRES.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Netanyahu e nemulțumit ca SUA restricționeaza livrarile de arme catre Israel: „Este de neconceput”

19:51, 18.06.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a calificat marti drept „de neconceput” faptul ca guvernul SUA a restrictionat anumite livrari de arme si munitii catre Israel in ultimele luni, si si-a exprimat speranta ca acest lucru se va schimba in viitorul apropiat, relateaza EFE, preluata de Agerpres.

Netanyahu merge in SUA și va ține un discurs in Congres: O sa spun adevarul despre razboiul nostru de drept

09:10, 04.06.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu va tine un discurs in fata parlamentarilor Statelor Unite in Congresul de la Washington pe 13 iunie, au informat luni site-urile americane Punchbowl News si Politico, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Netanyahu a izbucnit la dresa lui Biden: Sunt surprins și dezamagit. Exista un semn de intrebare!

08:20, 03.06.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu s-a declarat "surprins si dezamagit" intr-un interviu difuzat duminica de faptul ca administratia americana nu sustine sanctiuni impotriva Curtii Penale Internationale (CPI), al carei procuror doreste un mandat de judecata impotriva lui, noteaza AFP.

Netanyahu, despre atacul aerian cu zeci de victime asupra Rafah: „o greșeala tragica”

21:15, 27.05.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat ca atacul aerian in urma caruia zeci de oameni din Rafah au murit a reprezentat „o greșeala tragica”. Cel puțin 45 de persoane din orașul din Gaza au murit in urma loviturii aeriene.

Netanyahu neaga ca infometeaza civilii din Gaza ca metoda de razboi: "Un pachet de minciuni"

07:50, 22.05.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a negat acuzatiile potrivit carora ar infometa palestinienii din Gaza ca metoda de razboi, intr-un interviu acordat CNN, afirmand ca cererea de mandat de arestare aflata in prezent in curs de examinare la Curtea Penala Internationala (CPI) se bazeaza pe un "pachet…

Benjamin Netanyahu l-a felicitat pe Vladimir Putin cu ocazia Zilei Victoriei

22:51, 09.05.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu i-a transmis președintelui rus Vladimir Putin un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Victoriei, au anuntat pentru TASS surse din cadrul Ambasadei Israelului in Federația Rusa.

O mare televiziune dispare de pe post! Lovitura pentru milioane de telespectatori

14:30, 05.05.2024 - Veste șoc in lumea media! Una dintre cele mai cunoscute televiziuni se inchide, spre dezamagirea a milioane de telespectatori. Premierul anunța de mai bine de o luna ca vrea sa suspende activitatea acestui post TV, dar abia acum a reușit sa il interzica. Se inchide un post TV celebru Premierul israelian…

Israelul a luat o decizie in privința Iranului: Ce tip de raspuns promite Netanyahu

01:10, 17.04.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat, in cadrul unei intalniri private cu ministri din partidul sau Likud, ca atacul cu rachete al Iranului trebuie sa fie urmat de un raspuns inteligent, conform unei informatii publicate de postul de radio Kan, relateaza dpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?