Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nepoata vicepreședintelui UEFA, găsită MOARTĂ într-un canal de ape reziduale

Publicat:

Nepoata lui , vicepreședinte UEFA și președinte al federației spaniole, a fost gasita moarta, deși familia platise o parte din rascumpararea ceruta de rapitori, a anunțat ministerul spaniol de externe citat de agerpres.ro.

, 36 ani, a fost gasita fara viața intr-un canal de ape reziduale, la doua zile dupa ce fusese rapita, legata de maini și picioare și cu un sac de plastic pe cap care i-a cauzat moartea prin asfixiere.

Victima a fost rapita pe 13 septembrie dupa ce a luat un taxi intr-un centru comercial din , in apropiere de sediul…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ora! O persoana, gasita moarta de angajații Spații Verzi, strivita de un copac, in capitala

11:50, 12.06.2024 - O persoana decedata a fost depistata, cu puțin timp in urma, pe str. Doina și Ion Aldea Teodorovici din capitala, de un angajat al Intreprinderii municipale „Spații Verzi”. Victima a fost strivita de un copac, cazut in urma intemperiilor.

Rasturnare de situație in cazul femeii din Bihor gasite moarta intr-o remorca. Barbatul care a sunat la 112 locuia, de fapt, cu victima

16:55, 11.06.2024 - Apar detalii șocante in ancheta crimei din Oradea, unde o femeie de 31 de ani a fost gasita moarta, marți dimineața, intr-o remorca dintr-o parcare de cartier. Barbatul care a sunat la 112 sa anunțe "mirosul ințepator" locuia, de fapt, cu victima, spun sursele Bihoreanul. Trei persoane au fost duse…

Acces Direct. Mama principalului suspect in cazul fetiței de doi ani din Dolj gasita moarta face lumina! Ce probleme de sanatate are, de fapt, verișorul Raisei

19:45, 29.05.2024 - Crenguța, mama principalului suspect in cazul morții Raisei, nu il crede pe fiul ei in stare sa ii faca rau copilei, mai ales ca a mai stat in preajma ei și inainte, spune ea. Femeia a lamurit și subiectul legat de problemele de sanatate cu care se confrunta verișorul Raisei.

Fetița de 2 ani disparuta de acasa a fost gasita moarta, dupa aproape 24 de ore de cautari

11:21, 28.05.2024 - O fetita de doi si cinci luni din comuna Breasta, judetul Dolj, a fost gasita moarta. Copila a fost cautata de peste o suta de politisti, jandarmi, pompieri si voluntari dupa ce a disparut, luni, de la locuinta parintilor.

Acțiune de cautare cu drone in Masivul Valcan. Salvamont: Victima a fost gasita moarta

18:15, 26.05.2024 - O persoana data disparuta in zona submontana a Masivului Valcan a fost gasita decedata intr-o rapa, dupa ce salvamontistii din Gorj au cautat-o pe teren, folosind inclusiv drone. „Persoana disparuta a fost gasita, din pacate decedata, cazuta cca 5 metri intr-o rapa. Dupa efectuarea cercetarilor la fata…

Femeie gasita moarta, legata de un copac intr-un cimitir. Motivul pentru care iubitul ei a ucis-o

19:40, 09.05.2024 - Reyna Hernandez, din Washington, a fost gasita fara viața intr-un cimitir din Mexic, in martie, la cateva zile dupa ce prietenii ei și familia au dat-o disparuta, conform People.Iubitul ei, Louie Hernandez, in varsta de 61 de ani, este acum acuzat de crima.

Descoperire macabra! O femeie a fost gasita moarta in mare, cu o punga de plastic pe cap

14:55, 04.05.2024 - Descoperire macabra in Spania, acolo unde trupul neinsuflețit al unei femei a fost gasit in mare, cu o punga de plastic pe cap. Victima și partenerul sau de viața fusesera dați disparuți in urma cu cateva saptamani bune, iar de atunci nimeni nu a mai stiut nimic de ei. 

Fratele suspectului in cazul tinerei insarcinate gasita moarta, dupa ce a fost luata cu mașina la ocazie, sare in apararea barbatului. Șoferul refuza sa colaboreze cu poliția

19:10, 21.04.2024 - O tanara data disparuta in urma cu o saptamana a fost gasita moarta. Ana-Maria era insarcinata in șase luni și a vorbit cu iubitul ei, Ion, cu puțin timp inainte sa fie luata cu mașina la ocazie. Principalul suspect este șoferul, cunoscut in comunitate ca un om agresiv.


Ce parere ai despre aceasta stire?