Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nelly, în lacrimi la Ultimul Trib: „Trebuie să ne trăim viaţa, pentru că nu ştii ce se poate întâmpla!”

Publicat:

Se strang tot mai mult randurile in , competitie difuzata in fiecare vineri, la Antena 1, iar emotiile si dorul de casa, resimtite tot mai puternic de catre participanti incep sa isi spuna cuvantul dupa mai bine de sase saptamani petrecute pe insula africana. Astfel, in momentul in care a aflat care ar fi premiul pus la bataie de intr-una dintre probele editiei din aceasta seara, respectiv o noapte intr-o vila de lux si, cel mai important, un telefon acasa, Nelly a fost coplesita de emotii.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Schimbari la Kanal D2. Ce se intampla cu emisiunea „Play IT”: „Este despre prezent și viitor”

15:46, 28.06.2024 - Se anunța schimbari la Kanal D2. De sambata aceasta, emisiunea de IT&C, „Play IT”,  va fi difuzata de la 17:15.Incepand din acest weekend, „Play IT”, cea mai fresh și mai dinamica emisiune de IT&C, difuzata la Kanal D2, va putea fi urmarita in fiecare sambata, de la ora 17:15. Bianca Iordache, prezentatoarea…

Ce se intampla cu afacerea Ancai Molnar, dupa moartea ei! Soțul make-up artistului a facut anunțul: ”Viața ei a incetat brutal”

14:51, 20.06.2024 - Anca Molnar a incetat din viața in urma cu puțin timp, iar in urma a ramas o cariera de succes și un nume important in industria de cosmetica din Timișoara. Soțul ei a spus ce se va intampla cu afacerea ei. Claudiu Molnar a facut anunțul pe care cu toții il așteptau!

Maximizarea spațiilor mici: un ghid pentru camerele compacte

12:25, 30.05.2024 - Multe case din zilele noastre se confrunta cu problemele de spațiu. Cum faci fața unei asemenea provocari? Problemele moderne de design necesita soluții adaptate. Traim in blocuri, in apartamente mici, in camere restranse, in permanența ne lovim de problema spațiului prea mic. Noi ne-am propus astazi…

Alexandru de la Mireasa și-a surprins fanii, dupa ce a parasit emisiunea! Ce se intampla in viața fostului concurent: ”Cu gandul...” / FOTO

15:25, 13.05.2024 - Alexandru de la Mireasa și-a luat prin surprindere fanii cu o imagine neașteptata! Cu toții urmaresc cu sufletul la gura cum iși petrece timpul in lipsa Cristinei, dupa ce a fost eliminat. Se pare ca fostul concurent a luat decizii surprinzatoare. Iata ce se intampla acum in viața lui!

Decizia luata de Elena dupa divorțul de CRBL. Fosta soție a artistului rupe tacerea: „Viața noua, noi inceputuri”

09:46, 11.05.2024 - Elena, fosta soție a lui CRBL, a rupt tacerea dupa divorțul de artist, caci a revenit in mediul public dupa o perioada de absența. Dansatoarea și coregrafa anunța noi inceputuri in viața ei, sfatuindu-i pe cei care o urmaresc in mediul online sa aiba curaj in orice decizie iau. La inceputul lunii aprilie…

Directorul de la „Matei Bals” asigura ca Florin Piersic este stabil: „Fara discutie, nu este asa cum s-a spus un risc vital”

17:25, 08.05.2024 - Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului „Matei Bals”, unde a fost transferat Florin Piersic, a declarat, miercuri, la Antena3, ca nu se discuta la acest moment despre o infectie care sa ii puna marelui actor viata in pericol, așa cum a spus managerul Institutului Inimii din Cluj.„Dansul…

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?