Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Neil Young i-a interzis lui Donald Trump să-i folosească muzica în campania prezidențială

Publicat:

Rockerul canadian l-a acuzat pe magnatul conservator american și candidat la președinția SUA, , ca i-a folosit muzica fara permisiunea sa, la un miting electoral, relateaza AFP.

Marți dimineața, în cadrul unui miting organizat la centrul din pentru a-și anunța candidatura la președinția SUA, și-a facut apariția pe scara rulanta în ritmurile piesei 'Rockin' ', unul din cântecele emblematice ale artistului canadian.

Câteva ore mai târziu,

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum incearca Trump sa revoluționeze campania electorala. Surpriza in cursa prezidențiala

12:30, 21.06.2024 - Donald Trump, fostul președinte al Statelor Unite și actual candidat republican la alegerile prezidențiale din 2024, a reușit o performanța remarcabila in strangerea de fonduri pentru campania sa electorala.

Politica de condamnare. Cum va juca Biden cartea vinovației lui Trump?

16:46, 02.06.2024 - Campania de realegere a lui Joe Biden și-a intensificat atacurile la adresa lui Donald Trump in legatura cu condamnarea sa penala din New York, in timp ce democrații l-au indemnat pe președinte sa profite de verdictul de vinovație ca arma electorala impotriva rivalului sau republican. Potrivit Financial…

Trump, declarații de presa dupa ce a fost gasit vinovat: „Suna atat de rau pentru mine”

18:50, 31.05.2024 - La o zi dupa ce un juriu din New York l-a gasit vinovat pe fostul președinte american Donald Trump pentru 34 de capete de acuzare privind falsificarea registrelor contabile, prezumtivul candidat republican la președinție vorbește despre verdictul sau istoric de la Trump Tower, relateaza CNN.

Pana și cerul pare sa-i fie potrivnic lui Trump: un miting programat in Carolina de Nord a fost anulat din cauza vremii nefavorabile

06:45, 21.04.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump si-a anulat, sambata, un miting in Carolina de Nord, primul sau eveniment major de campanie de la inceputul procesului sau penal din New York, din cauza vremii nefavorabile, informeaza news.ro.

SUA: Procesul penal istoric al lui Donald Trump se deschide luni, in plina campanie prezidentiala

19:05, 15.04.2024 - Donald Trump va deveni luni primul fost presedinte al Statelor Unite chemat sa raspunda in fata justitiei penale, intr-un proces care se va deschide la New York si care face mai imprevizibil duelul sau cu Joe Biden, actualul presedinte, la alegerile din noiembrie, transmite AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?