Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nebunie în SUA: Sponsorii democraților, scrisoare prin care îi cer lui Biden să se retragă

Publicat:
Nebunie în SUA: Sponsorii democraților, scrisoare prin care îi cer lui Biden să se retragă

Un grup de lideri de afaceri, sponsori ai , i-au trimis vineri președintelui o scrisoare prin care il indeamna sa se retraga , ca urmare a prestației sale slabe la dezbaterea cu , informeaza .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Joe Biden le-a scris democraților anunțandu-i ca nu se retrage din cursa pentru Casa Alba

19:20, 08.07.2024 - Președintele american Joe Biden a redactat o scrisoare adresata democraților. El anunța ca nu se retrage din cursa pentru Casa Alba. Biden le-a transmis susținatorilor sai ca are convingerea ca il va invinge din nou pe Donald Trump.

Joe Biden le-a scris democraților ca nu se retrage din cursa pentru Casa Alba: „Sunt ferm hotarat sa raman și sa-l inving pe Donald Trump”

19:05, 08.07.2024 - Președintele american Joe Biden le-a transmis luni democraților din Congres, printr-o scrisoare, ca iși va continua candidatura la alegerile prezidentiale din noiembrie, in ciuda ingrijorarilor tot mai mari legate de starea sa mintala și de sansele sale de a fi reales, transmite CNN.„Vreau sa știți…

Sponsorii democraților, scrisoare prin care ii cer lui Biden sa se retraga

10:50, 06.07.2024 - Un grup de lideri de afaceri, sponsori ai Partidului Democrat, i-au trimis vineri președintelui Joe Biden o scrisoare prin care il indeamna sa se retraga , ca urmare a prestației sale slabe la dezbaterea cu Donald Trump, informeaza The Washington Post. Incepand de vineri dimineața, scrisoarea a fost…

Putin are soluția pentru democrați: sa-l susțina pe el și il va convinge pe Trump sa se retraga

21:55, 04.07.2024 - Ilustrație: Marian Avramescu Președintele care etern se realege al Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, ii liniștește pe democrații din Statele Unite ale Americii (SUA), care se tem ca actualul lider de la Casa Alba, Joe Biden, nu are nicio șansa contra lui Donald Trump. Democrații americani…

Congresmanul Lloyd Doggett ii cere „respectuos” lui Joe Biden sa se retraga din cursa pentru Casa Alba

22:25, 02.07.2024 - Un congresman democrat de rang inalt i-a cerut marți președintelui american Joe Biden sa se retraga din cursa pentru Casa Alba, invocand, printre altele, performanța sa dezastruoasa in dezbaterea cu Donald Trump desfașurata joi.

Un congresman democrat ii cere lui Biden sa se retraga din cursa pentru Casa Alba: „Nu trebuie sa ne predea lui Trump”

22:25, 02.07.2024 - Un congresman democrat de rang inalt i-a cerut marti presedintelui american Joe Biden sa se retraga din cursa pentru Casa Alba, invocand, printre altele, performanta sa dezastruoasa din dezbaterea cu republicanul Donald Trump.

Liderii de rang inalt ai democraților exclud posibilitatea inlocuirii lui Joe Biden din cursa prezidențiala

20:10, 30.06.2024 - Principalii lideri ai Partidului Democrat au exclus, duminica, posibilitatea inlocuirii președintelui Joe Biden in candidatura la alegerile prezidențiale din noiembrie, in urma unei prestații dezastruoase la dezbaterea de vineri, relateaza Reuters.

Trump refuza invitația lui Zelenski de a veni in vizita in Ucraina. Cum motiveaza

09:35, 11.04.2024 - Donald Trump, candidat republican la alegerile prezidențiale din SUA, considera ca nu este potrivit sa viziteze Ucraina in acest moment deoarece nu detine o functie, a transmis miercuri echipa sa de campanie, dupa ce presedintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a indemnat sa vina in vizita, informeaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?