Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ne enervează...Isteriile continue din Dumbrava Inundată

Publicat:

Directoarea gradiniței din frumosul oraș municipiu reședința de județ și-a tras purtator de cuvant. O mamica (absolut intamplator ruda cu o educatoare), aleasa dupa chipul și asemanarea șefei, cu aceleași apucaturi neortodoxe. Mamicuța stilista ratata ne-a sunat sa-i ia apararea superdirectoarei pe același ton isteric...

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anghel Damian și Theo Rose fac nunta vara aceasta. Detalii despre cel mai important eveniment monden al anului

12:50, 18.06.2024 - Anghel Damian și Theo Rose fac nunta vara aceasta. Detalii despre cel mai important eveniment monden al anului Continue reading Anghel Damian și Theo Rose fac nunta vara aceasta. Detalii despre cel mai important eveniment monden al anului at Tabu.

Kremlin: NATO incurajeaza Ucraina sa continue un razboi fara sens cu Rusia

18:45, 30.05.2024 - Kremlinul susține ca Statele Unite, NATO si unele tari europene incurajeaza Ucraina sa continue ceea ce el a numit "razboiul fara sens" al Kievului cu Rusia si le-a acuzat de escaladarea tensiunilor in ultimele saptamani.

A anunțat ca vrea sa semneze imediat dupa ce FCSB a primit titlul: „Sa vedem cat ma doresc ei”

00:40, 12.05.2024 - Fundașul stanga Risto Radunovic (32 de ani) spune ca și-ar dori sa continue la FCSB și in sezonul viitor. Deși inițial anunțase sa vrea ca la finalul sezonului sa plece, mai ales ca intra in ultimele 6 luni de contract, aparatorul muntenegrean a spus dupa ce FCSB a primit titlul de campioana ca iși…

Noi inregistrari-bomba cu oamenii papușarului Coldea. Anca Alexandrescu demasca rețeaua de infractori din Sanatate. LUNI, la ora 20:00!

14:10, 02.05.2024 - Continua dezvaluirile secolului in Romania. Statul Subteran care a sufocat țara in ultimele decenii este dezgropat numai la Realitatea PLUS Continue reading Noi inregistrari-bomba cu oamenii papușarului Coldea. Anca Alexandrescu demasca rețeaua de infractori din Sanatate. LUNI, la ora 20:00! at Tabu.

Specialiștii ANM anunța schimbari bruște ale vremii: ninsori, frig și ploi abundente in doar cateva zile

09:21, 21.04.2024 - Directoarea ANM, Elena Mateescu, a anunțat sambata, la Antena 3, ca urmeaza temperaturi "foarte coborate", dupa fenomenele extreme din ultima perioada, și ca vremea va fi deosebit de schimbatoare in urmatoarele zile.

Hellvig: „Un candidat fara suficient conținut politic ori fara niscaiva acoperire populara trebuie macar sa fie un om bun și integru. Altfel, te indrepți vertiginos catre turnee de amatori”

01:10, 20.04.2024 - Continue reading Hellvig: „Un candidat fara suficient conținut politic ori fara niscaiva acoperire populara trebuie macar sa fie un om bun și integru. Altfel, te indrepți vertiginos catre turnee de amatori” at Info real.

Ioan Hosu, Universitatea Babes Bolyai Cluj: Traversam un proces de acomodare la noi provocari. Oamenii nu mai vor 3-5 ani de facultate. Politica la nivel european este de schimbare catre microcredite, unde trainingul si formarea o fac antreprenori

11:10, 12.04.2024 - Continue reading Ioan Hosu, Universitatea Babes Bolyai Cluj: Traversam un proces de acomodare la noi provocari. Oamenii nu mai vor 3-5 ani de facultate. Politica la nivel european este de schimbare catre microcredite, unde trainingul si formarea o fac antreprenori at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?