Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nava rusă Amiral Levchenko arde în Marea Barents - Echipajul, blocat într-o luptă pentru supraviețuire

Publicat:
Nava rusă Amiral Levchenko arde în Marea Barents - Echipajul, blocat într-o luptă pentru supraviețuire

Nava antisubmarin rusa arde in dupa ce un motor a funcționat defectuos și a luat foc, a declarat, pe 10 iunie, , șeful de presa al Forțelor de Aparare de Sud ale Forțelor Armate ale Ucrainei.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat caștiga strainii inrolați in armata ucraineana. Experiența de lupta nu este obligatorie

16:01, 26.06.2024 - Cetatenii straini care se alatura Fortelor Armate ale Ucrainei, prin intermediul Legiunii Internationale, stabilite in 2022, dupa invazia Rusiei in Ucraina, pot ajunge la salarii lunare de pana la 4.800 de dolari.

Rușii continua ofensiva in Harkov - Situația operativa pe linia de contact

18:50, 13.05.2024 - In direcția Harkov, trupele ruse nu opresc acțiunile ofensive, incercand sa disloqueze unitați ale Forțelor de Aparare din pozițiile lor ocupate, potrivit Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei despre informații operaționale pe front incepand cu ora 15:00, noteaza ukrainkapravda.

Ministrul britanic al Fortelor Armate: Acesta va fi un an critic in ceea ce priveste razboiul din Ucraina

16:45, 08.05.2024 - Ministrul britanic al Fortelor Armate, Leo Docherty, a declarat, miercuri, la Bucuresti, ca 2024 este un an foarte important in ceea ce priveste razboiul din Ucraina, fiind "critic" pentru asigurarea faptului ca ucrainenii pot sa isi consolideze pozitia si sa se apere in mod corespunzator, informeaza…

Artileriștii ucraineni folosesc o arma romaneasca pe front, impotriva rușilor: „Se cam rupe, refuza sa funcționeze, am oprit, pentru ca a fiert”

15:51, 30.04.2024 - Artileriștii ucraineni din Brigada 118 Mecanizata și-au impartașit experiența in operarea sistemelor romanești de lansare multipla APR-40, impotriva rușilor, relateaza publicația online ucraineana specializata in știri despre armata și industria militara Militarnii.Postul TV Kanal 5 publicat un reportaj…

SUA vor vinde Ucrainei modernizari ale sistemului de aparare aeriana HAWK

10:20, 10.04.2024 - Statele Unite vor vinde Ucrainei echipamente in valoare de pana la 138 de milioane de dolari pentru intreținerea și modernizarea sistemelor de aparare aeriana HAWK, a declarat marți un oficial al Departamentului de Stat al SUA pentru Reuters.

Lupte grele in Donețk - Ceasiv Iar ramane sub controlul trupelor ucrainene

14:46, 06.04.2024 - Comandantul-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Oleksandr Sirski, a declarat ca Ceasiv Iar ramane sub controlul Forțelor de Aparare ucrainene și ca toate incercarile rușilor de a patrunde in aceasta localitate din regiunea estica Donețk au eșuat, noteaza Ukraininform, potritivit Rador Radio Romania.

VIDEO/ Rușii au pierdut cel puțin șase avioane de lupta dintr-o lovitura - SBU ar fi lovit puternic aerodromul Morozovsk

13:40, 05.04.2024 - Atacul asupra aerodromului din Morozovsk a fost efectuat de Serviciul de Securitate al Ucrainei impreuna cu structurile Forțelor de Aparare, potrivit unor surse, cel puțin 6 avioane au fost distruse, noteaza Ukrainskpravda care citeaza surse din SBU.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 767 | Rusia a lansat pentru prima data in Ucraina o bomba aeriana de 1.500 kg, anunța Kievul. „Are o forța exploziva semnificativ mai mare”

07:50, 31.03.2024 - O alerta de raid aerian a fost declanșata in toata Ucraina in primele ore ale zilei de duminica, din cauza amenințarilor cu rachete asupra mai multor regiuni, inclusiv Kiev. Forțele ucrainene anunța ca, pentru prima data, Rusia a folosit in razboi o bomba aeriana de 1.500 kg, care a fost lansata asupra…


Ce parere ai despre aceasta stire?