Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Naufragiu în largul Turciei: Cel puțin 12 imigranți au murit înecați

Publicat:

Cel puțin 12 imigranți și-au pierdut viața in timp ce ambarcațiunea lor a naufragiat in largul Turciei, incercand sa ajunga in Grecia, a anunțat agenția de presa Anadolu citata de AFP.

Garzile de coasta turce au recuperat trupurile neînsuflețite ale imigranților de la bordul unei ambarcațiuni din lemn care plecase din stațiunea Ayvalik (nord-vest) pentru a ajunge în insula greceasca Lesbos, menționeaza agenția de presa turca. Alți 25 de pasageri care au apelat la ajutor prin intermediul telefoanelor mobile au fost salvați de garzile de coasta. Agenția Anadolu nu a precizat…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu imens in țara preferata de romani: Printul Mihail al Greciei a murit!

16:15, 29.07.2024 - Prințul Mihail a fost cunoscut nu doar pentru rangul sau nobiliar, ci și pentru contribuțiile sale semnificative in domeniul istoriei. Deși a trait in exil o mare parte din viața sa, a ramas in Grecia și a continuat sa fie o figura importanta in perioada tumultoasa a dictaturii coloneilor, care a avut…

VIDEO Cum ne ferim de fulgere in timpul furtunilor violente?

05:20, 09.07.2024 - Numai saptamana trecuta un barbat a murit traznit de fulger in Maramureș in timp ce era cu animalele la camp, iar altul a fost ranit. De asemenea, in Grecia - o destinație populara printre romani - o fetița de doar 13 ani a murit pe o plaja din Halkidiki, dupa ce a fost lovita de fulger vineri, 28 iunie.…

Explozie puternica intr-un restaurant din Turcia. Cel puțin patru oameni au murit

18:00, 30.06.2024 - Cel putin patru persoane si-au pierdut viata si alte cateva zeci au fost ranite duminica intr-o explozie cauzata de scurgere de gaz intr-un restaurant din vestul Turciei, au anuntat autoritatile locale, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Incendii in Turcia. Cel puțin 11 oameni au murit, alți zeci sunt raniți iar sute de animale au fost cuprinse de flacari

19:15, 21.06.2024 - Cel putin 11 persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite intr-un incendiu de vegetatie care s-a extins din cauza unor rafale de vant la cinci sate, in sud-estul Turciei, in noaptea de joi spre vineri, si care a ucis sute de animale, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Doua naufragii in largul Italiei: Cel putin 11 migranti morti si alte zeci dati disparuti

20:55, 17.06.2024 - Cel putin 11 persoane au murit, iar alte zeci au fost alte disparute in naufragiile a doua ambarcatiuni cu migranti, la Marea Mediterana, in largul coastei Italiei, una venind din Turcia, iar acealalta din Africa de Nord, anunta luni un ONG, Garda de Coasta si presa, relateaza AFP, potrivit news.ro.

Naufragiu in largul Yemenului: Zeci de migranți au murit in largul coastei (ONU)

16:05, 11.06.2024 - O ambarcatiune care transporta peste 200 de migranti s-a scufundat in largul coastei Yemenului, provocand moartea a cel putin 39 dintre acestia, a anuntat marti o agentie a Natiunilor Unite, relateaza AFP.

Dincolo de plaje - Grecia ascunde o comoara prea puțin descoperita

12:20, 06.06.2024 - Insulele grecești raman și anul acesta una dintre principalele destinații de vacanța preferate de romani. Pentru turiștii pasionați dincolo de gyros și plaje cu steag albastru, Grecia ascunde o comoara prea puțin descoperita – arta cicladica.Citește continuarea AICI!

Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac cu cuțitul intr-o școala primara din China

20:10, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.


Ce parere ai despre aceasta stire?