Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Natație: Germanii Klein și Hausding, pentru a noua oară consecutiv campioni europeni la sărituri sincron

Publicat:

Cuplul german Sascha Klein/Patrick Hausding a realizat o performanța extraordinara, cucerirea celui de-al noualea titlu consecutiv in proba de sarituri sincron de la platforma de 10 m, joi, la de natație de la Londra.

Klein și Hausding s-au impus cu un total de 445,26 puncte, devansându-i pe britanicii Thomas Daley/Daniel Goodfellow (444,30) și pe ucrainenii Aleksandr Gorșkovozov/Maksim Dolgov (429,75).

Rusul Evgheni Kuznețov (26 ani) și-a adjudecat primul sau titlu major, la sarituri de la trambulina de 3 metri, cu…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Natatie: Romania, locul patru la Europene, in proba pe echipe mixte la sarituri

23:20, 17.06.2024 - Romania s-a clasat pe locul al patrulea in proba de sarituri in apa pe echipe mixte, luni, la Campionatele Europene de natatie de la Belgrad, potrivit Agerpres. Amelie-Enya Foerster, Nicoleta-Angelica Muscalu, Alexandru Avasiloae si Ioana-Andreea Carcu au totalizat 320,80 puncte.

Programul romanilor de luni, de la Campionatele Europene de Natatie de la Belgrad! Competitia e live in AntenaPLAY

11:00, 17.06.2024 - Programul romanilor de luni, de la Campionatele Europene de Natatie. Sase sportivi romani vor debuta in competitia de la Belgrad luni. Campionatele Europene de inot vor fi live in AntenaPLAY in perioada 17-23 iunie.

Constantin Popovici a castigat prima etapa a circuitului Red Bull Cliff Diving

15:00, 27.05.2024 - Sportivul roman Constantin Popovici s-a impus in prima etapa din noul sezon al Red Bull Cliff Diving, la sarituri de la mare inaltime, desfasurata duminica la Atena, potrivit paginii de Facebook a Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern.Popovici, care a iesit campion in editia 2023 a circuitului…

Premier League: Tottenham vs Manchester City - „Cetatenii”, spre al patrulea titlu consecutiv!

11:25, 14.05.2024 - Tottenham - Manchester City, meci restant contand pentru etapa a 34-a din campionatul Angliei, este programat, marti, 14 mai, de la ora 22:00, la Londra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 2.

Sven Sommer si Marusa Serkezi, campioni europeni MTB de juniori la XCC, la Cheile Gradistei

14:35, 09.05.2024 - Elvetianul Sven Sommer si slovena Marusa Tereza Serkezi au castigat cursele scurte (XCC) ale juniorilor, joi, la Campionatele Europene de mountain bike (MTB) de la Cheile Gradistei, potrivit Agerpres.

Ana Porgras a fost eliminata de la Survivor All Stars. Ce i-a șoptit lui Zanni inainte de plecare

13:25, 03.05.2024 - Ana Porgras a fost eliminata de la Survivor All Stars, in ediția difuzata pe 2 mai la PRO TV, dupa ce a suferit o accidentare. Inainte de a parasi competiția, concurenta i-a șoptit cateva cuvinte la ureche lui Zanni.Intr-o ediție tensionata a emisiunii Survivor All Stars difuzata joi, 2 mai 2024, Ana…

Jurnalistul iranian disident din Londra ar fi fost injunghiat de mercenari est-europeni

22:15, 18.04.2024 - Mercenari est-europeni sunt suspectați ca au injunghiat un jurnalist iranian disident la Londra. Poliția crede ca atacul e cel mai recent exemplu de angajare de catre Teheran a unor criminali pentru a-și ataca criticii in Occident, potrivit The Guardian.

Antrenorul de campioni naționali, europeni și mondiali, Valerica Gherasim, s-a alaturat ...

11:51, 15.04.2024 - O noua surpriza inaintea alegerilor locale – unul dintre consilierii locali cu renume din tabara social-democraților a trecut in cea a liberalilor și il susține pe Lucian Harșovschi pentru funcția de primar al Sucevei."Ma alatur echipei PNL Suceava, intrucat cred in Lucian Harșovschi și ...


Ce parere ai despre aceasta stire?