Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NASA și armata americană au anunțat cine va construi o rachetă cu propulsie nucleară pentru misiunile spre Marte

Publicat:

NASA si armata americana au anunțat miercuri ca au selectat constructorul pentru a dezvolta si proiecta o racheta cu propulsie nucleara, in ideea de a folosi aceasta tehnologie pentru viitoare misiuni spre Marte, noteaza AFP, preluata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Navele Rusiei și submarinul cu propulsie nucleara Kazan au ajuns in Cuba. Pentagonul e in alerta

10:31, 13.06.2024 - Patru nave ale Marinei de razboi ruse, inclusiv submarinul cu propulsie nucleara Kazan, au sosit in Cuba, intr-o escala de cinci zile. Mai multe nave de razboi americane au urmarit flota rusa in timp ce trecea pe langa statul Florida, in drum spre portul Havana.

VIDEO Armata romana se doteaza cu super-rachetele Marte-ER: raza de actiune ajunge la peste 100 de km

09:05, 23.05.2024 - Compania MBDA a semnat un contract cu IAR Brasov privind integrarea rachetelor Marte-ER pe elicopterele Airbus H215M din dotarea Fortelor Navale, anunta reprezentantii companiei, citați de Monitorul Apararii și Securitații, relateaza Mediafax.

VIDEO Armata franceza a testat o racheta aer-sol nucleara

06:36, 23.05.2024 - Armata franceza a efectuat miercuri prima lansare de proba a versiunii renovate a rachetei sale aer-sol cu raza medie de actiune presupusa a fi capabila sa transporte o incarcatura nucleara, a anuntat ministrul apararii, Sebastien Lecornu, intr-un comunicat, relateaza AFP, conform Agerpres.

Franța a lansat racheta nucleara! Care ii este destinația?

23:25, 22.05.2024 - Armata franceza a efectuat miercuri prima lansare de proba a versiunii renovate a rachetei sale aer-sol cu raza medie de actiune presupusa a fi capabila sa transporte o incarcatura nucleara. Anunțul a fost facut de ministrul apararii, Sebastien Lecornu, intr-un comunicat. Lipsita de orice incarcatura…

VIDEO Cum vom ajunge in doua luni pe Marte: NASA lucreaza la o racheta cu propulsie pe baza de plasma și fisiune nucleara

16:40, 10.05.2024 - Viitorul calatoriilor spațiale depinde de capacitatea noastra de a ajunge la destinații indepartate cat mai rapid și mai eficient. In acest scop, NASA colaboreaza cu o companie tehnologica pentru un nou sistem de propulsie care ar putea permite oamenilor sa ajunga pe Marte intr-un timp relativ rapid,…

Razboi in Gaza, ziua 214. Armata americana a terminat construcția unui port temporar in Gaza, dar nu poate fi instalat

13:40, 08.05.2024 - Armata americana a finalizat construcția unui port artificial temporar in Gaza pentru a facilita livrarea de ajutor umanitar, dar acesta nu poate fi instalat pentru moment din cauza condițiilor meteorologice, a anunțat marți Pentagonul. Ca raspuns la blocarea de catre Israel a livrarii de ajutoare pe…

Armata americana a terminat construcția unui port temporar in Gaza, dar nu poate fi instalat

10:40, 08.05.2024 - Armata americana a finalizat construcția unui port artificial temporar in Gaza pentru a facilita livrarea de ajutor umanitar, dar acesta nu poate fi instalat pentru moment din cauza condițiilor meteorologice, a anunțat marți Pentagonul, potrivit mediafax.

Armata americana a trimis Ucrainei arme și muniții iraniene confiscate de la rebelii Houthi din Yemen

18:00, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat, marti, ca a transferat saptamana trecuta Ucrainei arme si munitii de calibru mic trimise intial de Iran rebelilor Houthi din Yemen, dar confiscate de Washington si aliatii sai, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?