Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NASA a publicat un video care a panicat întreaga planetă: Ce se întâmplă, de fapt, pe Stația Spațială Internațională (ISS)

Publicat:
NASA a publicat un video care a panicat întreaga planetă: Ce se întâmplă, de fapt, pe Stația Spațială Internațională (ISS)

NASA a difuzat miercuri, din greșeala, o simulare in care astronauții sunt tratați pentru boala de decompresie pe Stația Spațiala Internaționala (ISS), ceea ce a provocat speculații privind o situație de urgența in postarile de pe rețelele de socializare.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Naționala Romaniei a cucerit intreaga planeta. Tricolorii, elogiați in presa internaționala: „A devenit favorita tuturor la Euro 2024”

16:41, 18.06.2024 - Naționala Romaniei a surprins o lume intreaga cu prima ei victorie de la Euro 2024, unde s-a impus in fața Ucrainei cu scorul de 3-0. Multa lume a plasat Romania pe ultimul loc in grupa E, dar acum jucatorii sunt laudați de presa internaționala. Golul lui Nicolae Stanciu, laudat de presa internaționala…

El Nino, curentul care a parjolit intreaga planeta, a disparut. Acum este in curs de formare El Nina. Ce va urma

14:36, 14.06.2024 - El Nino s-a incheiat oficial, dar valuri de la dispariția sa vor zgudui vremea pe tot globul. Curentul va fi inlocuit din toamna de El Nina, un model climatic care aduce, de regula, temperaturi și mai ridicate.

Metalul pe care intreaga planeta il cauta, iar Romania il are in cantitați mari

22:11, 11.06.2024 - Metalul pe care intreaga planeta il cauta, iar Romania il are in cantitați mariIndustria miniera a aurului se lupta sa sustina cresterea productiei, deoarece depozitele de metal galben devin mai greu de gasit, potrivit Consiliului Mondial al Aurului, citat de CNBC.

Ce se intampla la Survivor All Stars, 28 mai 2024. Dan Pavel a dat vestea: “O așteapta o țara intreaga”

16:20, 28.05.2024 - A mai ramas puțin pana la marea finala Survivor All Stars! Cei mai buni concurenți se vor bate pentru trofeul de la PRO TV, pentru care au indurat multe provocari și greutați. Competiția din Republica Dominicana a adus in fața telespectatorilor momente acerbe și emoționante, marcate de tensiune și strategie.…

Kate Middleton, inlocuita? Zvonurile care ingrijoreaza lumea intreaga. Ce se intampla cu Printesa de Wales

10:40, 20.05.2024 - Zilele trecute, Prințul William al Marii Britanii a oferit detalii despre starea de sanatate a soției sale, Kate Middleton. Fiul lui Charles a dezvaluit ca soția lui urmeaza un tratament de chimioterapie preventiva pentru a combate cancerul. In prezent, Kate se afla sub supravegherea medicilor, insa…

Arma nucleara antisatelit a Rusiei ar fi „devastatoare” pentru intreaga planeta. Orbita joasa a Pamantului nu ar mai putea fi folosita

07:06, 17.05.2024 - Rusia a lansat un satelit in spațiu in februarie 2022 menit sa testeze componente pentru o eventuala arma antisatelit care ar putea fi dotata cu un dispozitiv nuclear, au transmis oficialii americani, potrivit Wall Street Journal. Detonarea unei astfel de arme in spațiu ar avea „consecințe devastatoare”.

VIDEO | Armele care fac intreaga planeta sa tremure: Rechinul fantoma și Raza Manta par desprinse din filmele Marvel

10:00, 14.05.2024 - ”Rechinul fantoma” și ”Raza Manta” protejeaza taramul subacvatic. Pare a fi intriga unui viitor film Marvel, dar, de fapt, este ceea ce ar putea fi viitorul apararii navale din Pacific.

Ambasada Argentinei promoveaza Salina Turda: ”Acestea nu sunt fotografii dintr-un film științifico-fantastic…”

12:20, 07.04.2024 - Ambasada Argentinei in Romania a postat un mesaj pe pagina de Facebook oficiala a instituției, in care promoveaza frumuseșea spectaculoasa a Salinei Turda, obiectivul turistic cel mai important al Turzii. ”Acestea nu sunt fotografii dintr-un film științifico-fantastic, ci dintr-una dintre cele mai spectaculoase…


Ce parere ai despre aceasta stire?