Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Muzeul din Deva organizează o expoziţie de reptile. Vedeta va fi crocodilul pitic

Publicat:

Expozitia de reptile va avea loc in perioada 18 aprilie - 18 mai 2015 la Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane din Deva.

„Printre cele mai interesante specii expuse se numara pitonul albinos din Birmania, serpi regali din America, cobre din Indonezia, pitoni din India, soparle Gecko din Indonezia, serpi cu clopotei si alte specii, pitonul reticulat din Sud-Estul Asiei, toate fiind specii crescute in captivitate. Vedeta expozitiei este crocodilul pitic, originar din , care face parte din cea mai mica specie de crocodili din lume”, a informat MCDR Deva.

Elevii sunt…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Blestemul ultimului prinț din familia Huniazilor. Descoperirea epocala din mormantul sau, dupa cinci secole

07:05, 03.07.2024 - Un șir de tragedii neașteptate a pus capat celei mai puternice familii din Transilvania medievala, care și-a impus dominația in sud-estul Europei in secolul al XV-lea. Ultimul prinț din familia Huniazilor a sfarșit la doar 32 de ani, dupa ce fusese la un pas sa iși urmeze tatal, pe tronul regatului

Descoperirea momentului: bateriile se pot incarca in doar o clipa

18:40, 22.05.2024 - Cercetatorii au facut o descoperire care ar putea revoluționa lumea tehnologiei. Este vorba despre bateriile cu unde de particule, care pot incarca o mașina sau alt vehicul in doar o secunda. Totul este la nivel de studii in acest moment, dar specialiștii spera ca vor da lovitura cu noua invenție. Bateria…

Piramidele din Egipt: Cercetatorii, tot mai aproape de rezolvarea misterului

00:10, 18.05.2024 - Descoperirea unui braț demult pierdut al Nilului, numit brațul Ahramat, ar putea ajuta la rezolvarea misterului privind modul in care egiptenii antici au construit piramidele. Aceasta cale navigabila, lunga de 64 de kilometri, care a trecut pe linga multe piramide, inclusiv pe linga faimosul complex…

Festival de tradiții gastronomice si culturale asiatice in Capitala

19:25, 15.05.2024 - Traditii gastronomice si culturale din 15 tari asiatice vor fi prezentate, de vineri pana duminica, la cea de-a patra editie a Asian Food Fest, festival dedicat bucatariilor asiatice care va avea in Parcul Titan din Capitala. Evenimentul, care se va desfasura in zona Calul Titanilor si Scena Mare, va…

Elevii mureșeni, note peste 8,50 la Olimpiada Naționala de Limba Engleza

19:11, 07.05.2024 - Aproximativ 600 de elevi și 100 de profesori au participat etapa naționala a Olimpiadei Naționale de Limba engleza 2024. Evenimentul a fost gazduit de Colegiul Național „Decebal" din Deva, in perioada 27 aprilie – 1 mai. Din județul Mureș au participat 9 elevi și toți au obținut media peste 8.50, 2…

„Suntem mai mult asemanatori decat diferiti”. Rakus, un urangutan ranit, observat cand folosește o soluție din plante pentru a-și trata rana de sub ochi

09:10, 03.05.2024 - Un urangutan de Sumatra din Parcul Național Gunung Leuser, Indonezia, s-a tratat folosind o pasta facuta din plante pentru a-si vindeca o rana de pe obraz, au observat oamenii de stiinta, relateaza BBC, preluat de agenția News.ro. Este pentru prima data cand o creatura din salbaticie a fost inregistrata…

Selecționata U18 a Kuweitului, spulberata cu 57-0 de Thailanda. Care este recordul all-time in hocheiul pe gheața

22:25, 24.04.2024 - Mai bine deșert in loc de gheața! In meciul de de deschidere al campionatelor de hochei U18 Asia/ Oceania, naționala Kuweitului, aflata la primul meci din istorie, a cedat, marți, 23 aprilie, in fața Thailandei cu un neverosimil 0-57, relateaza Bild. Recordul all-time al celui mai drastic eșec este…

Cea mai citita știre a saptamanii: Descoperire arheologica inedita – primul tezaur eneolitic din judet a fost identificat la SanisorCea mai citita știre a saptamanii:

10:10, 06.04.2024 - Muzeul Judetean Mures a anuntat, miercuri, descoperirea primului tezaur eneolitic din judet, care a putut fi documentat in situ de specialisti, pe raza localitatii Sanisor, gratie unui membru al comunitatii arheologilor amatori din Romania, Narcis-George Cartis, descoperirea fiind a doua de acest gen…


Ce parere ai despre aceasta stire?