Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Murături în saramură. Rețeta simplă și foarte aromată

Publicat:

Ai facut vreodata muraturi in saramura? Sunt delicioase, merg cu aproape orice fel de mancare și se fac rapid. Cuprins: Muraturi in saramura. Ce fel de legume sa folosești Rețeta de muraturi in saramura  Ingrediente  Mod de preparare  Cele mai importante condimente pentru muraturi in saramura Cum fermenteaza muraturile Muraturi in saramura. Ce fel de legume sa folosești Daca vrei sa faci doar castraveți in saramura, atunci ar trebui sa te indrepți spre cei tip cornișon. Daca vrei sa murezi mai multe legume, atunci alege conopida, varza tocata marunt, gogonele, morcovi, gogoșari sau dovlecei. Este…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum verifici daca pepenele galben este cu adevarat copt și dulce. Metode sigure care nu dau greș

07:26, 14.06.2024 - Este vara și sezonul pepenilor galbeni este in toi. Sunt perfecti pentru a fi serviti la masa, pentru a fi adaugati salatelor sau pentru a fi folositi in sucuri delicioase. Cu toate acestea, alegerea unui pepene galben gustos poate fi uneori o provocare, deoarece nu este atat de ușor de spus cand este…

Top 2 salate care scad colesterolul. Ce ingrediente gustoase și sanatoase trebuie sa folosești

20:56, 16.05.2024 - In lupta impotriva nivelurilor ridicate de colesterol, alimentația joaca un rol crucial. Printre cele mai delicioase și sanatoase opțiuni se numara salatele. Iata preparatele care nu doar iți satisfac pofta de gust, dar te și ajuta.

Rețeta de prajitura Seara de Mai 

16:56, 11.05.2024 - Aceasta prajitura se topește in gura, oferind un blat pufos și o umplutura delicioasa de ciocolata. Iata cum poți prepara aceasta minunație chiar și ca incepator in bucatarie.(sursa:https://www.delicatese.net/). Ingrediente pentru blat: 4 oua 1 cana (200 ml) zahar pudra 1 cana faina 3 linguri pudra…

RETETA ZILEI: Frigarui din ficat de gaina in slanina afumata

19:50, 09.05.2024 - Mod de preparare: Slanina afumata se taie panglici. Ficatul de gaina se inveleste cu panglicile din slanina afumata si se imbraca pe betisoare sau ace pentru frigarui. Se frige pe reteaua de gratar la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte. Mujdeiul se serveste separat. Ingrediente: • 800 g ficat…

Mancarea simpla de la Dumnezeu si forta ei vindecatoare! Fratele Daniel de la Manastirea Slanic dezvaluie reteta secreta pentru slabit fara efort

00:51, 19.04.2024 - SURSA DE SANATATE… Legumele, fructele si zarzavaturile, aceste roade minunate din gradini si livezi, reprezinta principala sursa de vitamine si minerale din alimentatia oamenilor, care vor sa aiba un organism sanatos si plin de energie. Ceea ce insa este esential de stiut se refera la faptul ca acestea…

Retete de panettone. Cum sa faci cozonac italian acasa

09:11, 14.04.2024 - Cu aluat pufos, umplutura cu crema sau cu fructe, Panettone este nelipsit de pe masa de Paște. Te invațam pas cu pas rețeta pentru a face acasa cozonac Italian. Descopera rețete de panetrone.Ingredientele de baza sunt simple, insa modul de pregatire diferențiaza rețeta de panettone de o rețeta clasica…

Rețeta speciala de drob pentru Paște. Ce ingrediente trebuie sa folosești pentru un gust savuros

12:50, 11.04.2024 - Se apropie Paștele și deja pregatim lista cu preparatele pe care le vom pune pe masa in ziua cea mare. Nelipsit este, in fiecare an, drobul, care e chiar vedeta aceste sarbatori. Daca vrei sa iasa ca la carte și sa te bucuri de un gust savuros, iata o rețeta speciala, cu care nu vei […] The post Rețeta…

Laptele condensat, minunea din bucatarie pe care puține gospodine il folosesc

22:51, 05.04.2024 - Iubești laptele? Ei bine, acesta este un adevarat dar al naturii, iar omenirea a știut sa il valorifice la maximum. De-a lungul timpului, din el am reușit sa obținem tot felul de alte produse, cum ar fi branza, smantana sau iaurtul. Dar la ce folosește laptele condensat? Cu siguranta ai auzit si tu…


Ce parere ai despre aceasta stire?