Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Muhammad Ali, legenda boxului mondial, s-a stins din viaţă

Publicat:

Legenda boxului a încetat din viata vineri, la vârsta de 74 de ani, în Phoenix (statul american Arizona), a anuntat familia sa într-un comunicat, citat de AFP. ''Dupa o lupta de 32 de ani împotriva maladiei Parkinson, s-a stins din viata la vârsta de 74 de ani'', a afirmat purtatorul sau de cuvânt . Potrivit comunicatului, fostul campion mondial al greilor a murit în cursul serii de vineri. 

Celebrul pugilist si filantrop a murit într-un spital din Phoenix,…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea sportului din Romania! A murit un antrenor legendar. S-a stins din viața la varsta de 88 de ani / FOTO

18:05, 01.07.2024 - Lumea sportului din Romania e in doliu! Un antrenor legendar s-a stins din viața la varsta de 88 de ani. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de reprezentanții Federatiei Romane de Fotbal.

S-a mai stins o legenda a sportului. A murit Jerry West, barbatul care apare in celebrul logo NBA

21:01, 12.06.2024 - Jerry West, legenda NBA care a avut o cariera de jucator, antrenor și manager, a murit. El avea 86 de ani. West este baschetbalistul care apare in celebrul logo al Ligii de Baschet din SUA. Jerry West, considerat geniu al baschetului Jerry West, una dintre cele mai emblematice figuri din istoria baschetului…

Doliu in lumea filmului. S-a stins din viața inca o legenda a cinematografie, Nicholas Ball a murit la 78 de ani

11:25, 08.06.2024 - Este, din nou, doliu in lumea filmului, dupa anunțul despre faptul ca s-a stins din viața inca o legenda a cinematografie. Din pacate, Nicholas Ball a murit la 78 de ani. Este, din nou, doliu in lumea filmului! Actorul Nicholas Ball a murit la varsta de 78 de ani, a anunțat agentul sau. Starul l-a […]…

A murit Dana Rotariu, sotia fostului international Iosif Rotariu. S-a stins din viața la varsta de 60 de ani: "Viața este cruda..." / FOTO

15:35, 26.05.2024 - In aceasta dimineața, Dana Rotariu, sotia fostului international Iosif Rotariu, s-a stins din viața la varsta de 60 de ani. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut de reprezentanții clubului Poli Timisoara.

VIDEO Doliu imens in fotbalul mondial: O legenda a clubului AC Milan a murit. A marcat in celebrul 'Meci al Secolului'

18:40, 21.05.2024 - Karl-Heinz Schnellinger, o figura emblematica a fotbalului german și unul dintre cei mai apreciați fundași ai generației sale, a incetat din viața la varsta de 85 de ani, in Milano, marți. Schnellinger a avut o cariera impresionanta atat la nivel de club, cat și la echipa naționala a Germaniei de Vest.

Un roman in varsta de 23 de ani a murit sufocat, intr-un container. Ionut s-a stins din viața de Paște, in Italia: "Visa sa-si faca o casa..." / FOTO

14:30, 08.05.2024 - Sfarșit tragic pentru un tanar in varsta de 23 de ani! Ionuț a murit de Paște, in Italia, dupa ce a ramas blocat intr-un container plin cu haine și s-a sufocat. Avea toata viața inainte, iar visul lui era sa iși construiasca o casa.

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.


Ce parere ai despre aceasta stire?