Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Motivul pentru care Simona Gherghe nu își mai expune copiii pe Internet. Ce a pățit prezentatoarea de la Mireasa

Publicat:

, prezentatoarea de la Mireasa, a explicat de ce nu iși mai expune copiii pe rețelele sociale. Mai mult, vedeta a avut parte și de o experiența neașteptata in timp ce se afla cu fiica ei pe strada.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul pentru care Maria Iordanescu nu și-a dorit o relație cu un fotbalist. „E greu de gestionat. Eu nu am fost acolo ca sa vad”

13:56, 16.06.2024 - Maria Iordanescu, in varsta de 27 de ani, și Teodor Magureanu s-au casatorit in urma cu doi ani, iar anul trecut au devenit parintii unei fetite. Prezentatoarea TV a dezvaluit recent, de ce nu și-a dorit niciodata o relație amoroasa cu un fotbalist. Fiica lui Anghel Iordanescu a marturisit ce s-a intamplat…

Cum s-a pozat Simona Gherghe pe patul de spital, dupa ce a lipsit de la Mireasa. Ce mesaj le-a transmis fanilor ingrijorați

17:05, 12.06.2024 - In cursul zilei de miercuri, 12 iunie 2024, Simona Gherghe și-a ingrijoart fanii dupa ce s-a pozat pe patul de spital, cu branula in mana. De altfel, telespectatorii și-au facut mai multe griji atunci cand prezentatoarea TV a fost inlocuita de Gabriela Cristea in ediția de astazi de la Mireasa.

Mireasa sezonul 9, 11 iunie 2024. Cum s-a intamplat logodna dintre Vlad și Iuliana. Ce au zis dupa noaptea petrecuta impreuna

18:01, 11.06.2024 - Simona Gherghe a anunțat recent faptul ca Vlad a decis sa faca marele pas și sa o ceara in casatorie pe iubita lui, Iuliana. Au fost prezentate in emisiunea Mireasa imagini cu momentul emoționant.

Mireasa sezon 9, 15 mai 2024. Ștefan și Liviu au avut un conflict. Care a fost motivul. Doamna Iuliana: „Zici ca ești un papițoi”

14:55, 15.05.2024 - Ștefan și Liviu au intrat in conflict. Iubitul Mariei a spus ca nu crede in relația lui Liviu cu Delia, iar iubitul Deliei l-a numit fals pe iubitul mariei. In emisia live de pe 15 mai 2024 doamna Iuliana l-a jignit pe fiul doamnei Viorica.

Motivul real pentru care Simona Gherghe și-a dat demisia de la Acces Direct. „Este solicitant și controversat, greu, apasator”

10:45, 13.05.2024 - Simona Gherghe, in varsta de 46 de ani, a prezentat timp de 9 ani emisiunea Acces Direct, difuzata la Antena 1. Vedeta a luat pe toata lumea prin surprindere atunci cand a anunțat ca renunta la emisiune, insa pana acum, ea nu a dat detalii despre motivele care au dus la aceasta decizie. Intr-un interviu…

Simona Gherghe aniverseaza astazi 7 ani de cand s-a cununat civil cu tatal copiilor ei. Ce mesaj a transmis prezentatoarea TV: "Cu emoții..." / FOTO

16:50, 29.04.2024 - Zi speciala in familia Simonei Gherghe! Prezentatoarea TV și barbatul alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste de mai mulți ani, tatal copiilor ei, celebreaza șapte ani de cand s-au casatorit civil. Ce mesaj a transmis vedeta cu aceasta ocazie.

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.


Ce parere ai despre aceasta stire?