Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Monica Bellucci a purtat la Cannes rochia îmbrăcată de Elena Băsescu ca naşă. Cui îi stă mai bine?

Publicat:

Daca celebra actrita a imbracat rochia rosie cu buline negre, creatie Dolce & Gabbana, la vizionarea peliculei ", la Cannes, a optat pentru aceeasi tinuta atunci cand a fost nasa unei perechi de prieteni in luna martie.

si-a completat tinuta cu o pereche de pantofi negri Loubutin, in timp ce alegerea fiicei presedintelui s-a indreptat spre niste incaltari negre, decorate cu fundite argintii si un clutch asortat.

Creatia, care costa peste 1300 de lire sterline, este una indrazneata, care atrage imediat atentia nu numai…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a aparut Gabriela Firea imbracata la alegerile locale 2024. Ținuta candidatei PSD, detaliu cu semnificație

15:16, 09.06.2024 - Gabriela Firea, candidata Partidului Social Democrat (PSD) la Primaria Capitalei la alegerile locale 2024, i-a surprins pe mulți cu ținuta aleasa, ce a avut un detaliu plin de semnificație. Cum a aparut aceasta la vot.

Ținuta cu care Catrinel Menghia a facut furori la Cannes 2024. Ce a purtat la doar 2 luni de cand a devenit mama

19:20, 23.05.2024 - Catrinel Menghia (38 de ani), cunoscuta și sub numele de Catrinel Marlon in Italia, model internațional, actrița și, mai nou, regizoare, a facut furori pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Vedeta de origine romana a aratat impecabil la doar doua luni dupa ce a nascut, noteaza…

Ce ținuta a imbracat Delia, soția lui Lino Golden, la petrecerea de dupa cununia civila. Tanara a renunțat la rochia alba

15:05, 25.04.2024 - Delia și Lino Golden s-au cununat civil vineri, 19 aprilie 2024. Evenimentul a avut loc intr-un cadru restrans, unde au fost prezenți prietenii și familiile celor doi. Tanara a stralucit intr-o rochie alba și mulata, insa ce a purtat la petrecerea de dupa nunta a luat pe toata lumea prin surprindere.

Ce ținuta a purtat Carmen Iohannis in vizita diplomatica din Coreea de Sud: „Este la cea mai buna apariție a sa!”

13:45, 24.04.2024 - Carmen Iohannis l-a insoțit pe președintele Klaus Iohannis intr-o vizita diplomatica in Coreea de Sud. Ca de fiecare data, Prima Doamna a atras toate privirile. Iata ce ținuta a purtat Prima Doamna!

Miley Cyrus a purtat o rochie facuta doar din ace de siguranța din aur

14:05, 17.04.2024 - Starul pop Miley Cyrus a uimit in luna februarie audiența de la Premiile Grammy 2024, aparand pe covorul roșu intr-o rochie facuta din 14.000 de ace de siguranța din aur. Cu o coafura in stilul lui Farrah Fawcett, artista, care a caștigat primele Grammy din cariera cu hitul extrem de popular in 2023…


Ce parere ai despre aceasta stire?