Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Monica Anghel, clipe de coşmar. "Am făcut o semipareză, nu mai puteam să merg..."

Publicat:

a povestit ca s-a confruntat cu mari probleme de sanatate, scrie libertatea.ro. A facut semipareza și nu a mai putut sa mearga. Din fericire, artista s-a recuperat cu ajutorul fizioterapiei.

Binecunoscuta cantareața a trecut prin momente deloc placute in urma cu doi ani, cand a avut probleme de sanatate și nu a mai putut sa mearga.

a fost prezenta in platoul unei emisiuni TV, unde a povestit ca s-a confruntat cu mari probleme de sanatate. A facut semipareza și nu a mai putut sa mearga.

Din fericire, artista s-a recuperat cu…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Probleme de sanatate pentru fiica lui Tzanca Uraganu! Alina Marymar este disperata: ”Nu a putut manca...”

20:40, 26.06.2024 - Clipe dificile pentru Tzanca Uraganu și Alina Marymar! Fiica lor se confrunta, in aceste momente, cu probleme de sanatate! Micuța Anastasia se simte rau, iar Alina Marymar cauta soluții pentru a o trata! Iata despre ce este vorba!

Dezvaluiri șocante despre femeia ucisa de avocatul din Iași. Tanara și-a inregistrat ultimele clipe: țipa de durere și il implora sa se opreasca VIDEO

12:25, 25.06.2024 - Au aparut noi dezvaluiri in cazul avocatului din Iași care și-a ucis iubita insarcinata. Cu doar cateva minute de a fi aruncata de la etaj, tanara a inregistrat pe telefon cearta dintre ea și concubinul ei.

ALEGERI 2024. Cel mai varstnic candidat la alegerile locale are 100 de ani. Nu a putut sa mearga la urne

12:21, 09.06.2024 - Cel mai batran candidat la alegerile locale din 2024 este un barbat din Vaslui. Are 100 de ani și este veteran de razboi. Nascut in anul 1923, Mihai Ardeleanu a facut parte din ultimul contingent de soldați care au luptat pe front in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Acesta a fost pe frontul…

Pericolul ascuns al suplimentelor cu ulei de pește! Pot provoca probleme grave de sanatate

11:01, 03.06.2024 - Suplimentele cu ulei de pește sunt extrem de comune in țara noastra. Generații intregi de romani au auzit, de-a lungul vieții, ca aceste produse au efecte benefice pentru sanatate.Recomandat copiilor, cat și celor care au un sistem imunitar slabit, produsul ramane extrem de cautat in farmacii, in special…

Fenomen fara precedent in Romania: Alexandru Rafila anunța ca e nevoie urgenta de centre pentru copii cu probleme psihice

20:35, 24.05.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a tras un semnal de alarma, vineri, la Timisoara, in privinta lipsei unor centre socio-medicale pentru pacientii cu boli psihice, in special pentru copii. Rafila a precizat ca in noul Program Operational pentru Sanatate vor fi dezvoltate astfel de centre.

Leo de la Kuweit a ajuns de urgența la spital! Manelistul se confrunta cu grave probleme de sanatate: „Pana mor...” / FOTO

09:15, 10.05.2024 - Leo de la Kuweit a ajuns de urgența la spital! Cantarețul de manele se confrunta cu grave probleme de sanatate. In aceste momente dificile, aristul are familia aproape. Iata ce a transmis sora lui, Larisa Gafton, despre starea de sanatate a manelistului!

Star Matinal. Sebastian Dobrnicu a vorbit despre boala de care sufera de aproximativ un an. Cum l-au schimbat problemele de sanatate: "Plangeam in pat de durere..." / VIDEO

09:11, 07.05.2024 - Banii nu sunt totul in viața, iar asta a invațat-o chiar pe pielea lui cel mai tanar milionar din Romania. Sebastian Dobrincu a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat in ultima perioada. Cum l-a facut boala sa vada viața cu alți ochi.

Laura Bruma și-a dus de urgența mama la spital! Artista, mesaj direct din Ambulanța: ”Consider sa aflați...” / FOTO

22:06, 25.04.2024 - Clipe dificile in familia Laurei Bruma! Artista și-a dus mama de urgența la spital, din cauza problemelor grave de sanatate cu care se confrunta. A ezitat sa vorbeasca despre ce se intampla in viața ei, insa acum a dezvaluit ca este momentul sa impartașeasca cu fanii una dintre parțile maoi puțin neplacute.


Ce parere ai despre aceasta stire?