Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momentul în care un reporter este lovit în faţă de o coţofană înainte de a intra în direct (VIDEO)

Publicat:

Meseria de jurnalist vine la pachet cu o serie de riscuri, iar un reporter din Australia a simțit asta pe propria piele, cu cateva secunde inainte sa intre in transmisiunea live a fost lovit in fața de o coțofana, scrie Reuters, citat de libertatea.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Șeful FSB s-a dezlanțuit: Ucraina a fost implicata direct in atacul criminal de la sala de concerte din Moscova

12:26, 24.05.2024 - Serviciile de informatii militare ucrainene au fost implicate direct in atacul criminal de la o sala de concerte din apropiere de Moscova in care peste 140 de oameni au fost ucisi, a declarat seful serviciului federal de securitate rus (FSB), Aleksandr Bortnikov, relateaza vineri TASS preluata de Reuters.

AstraZeneca retrage vaccinul COVID-19. Cum a motivat deciza

14:45, 08.05.2024 - AstraZeneca retrage vaccinul COVID-19. Compania a inceput sa-și retraga vaccinul impotriva Covid-19 de pe piața internaționala, din cauza unui „surplus de vaccinuri actualizate disponibile”, care vizeaza noi variante ale virusului, scriu Reuters . Recent, compania a recunoscut pentru prima data ca vaccinul…

(video) Doua elicoptere militare ale marinei malaeziene s-au lovit in aer: Zece oameni au murit. Momentul, filmat

09:40, 23.04.2024 - Zece persoane au fost ucise marți, dupa ce doua elicoptere militare s-au lovit in aer in timpul unei repetiții pentru o parada a Marinei Regale Malaeziene, a anunțat marina intr-un comunicat citat de Reuters, screi hotnews.ro .

Atac violent intr-un centru comercial din Sydney: Mai multe persoane ranite, sute de oameni evacuați

13:41, 15.04.2024 - O operatiune a politiei este in curs la un mall aglomerat din apropiere de plaja Bondi dupa un atac cu arma alba de sambata dupa-amiaza, potrivit site-ului de stiri.Doi martori au declarat pentru Reuters ca au auzit impuscaturi. Unul dintre martori a spus ca a vazut o femeie care zacea la pamant inainte…

„Vom da inamicului o lovitura mortala”. Coreea de Nord anunța ca e momentul sa fie „mai pregatita ca oricand” de razboi

09:26, 11.04.2024 - Dictatorul nord-coreean, Kim Jong Un, a vorbit din nou de razboi, spunand ca țara sa ar trebui sa fie „pregatita mai mult ca oricand” de un conflict militar, „avand in vedere situația geopolitica instabila”, conform agenției de presa de stat de la Phenian, citata de Reuters.

Noi imagini cu momentul cutremurului devastator din Taiwan: mașini lovite de pietre de pe versanți

17:35, 09.04.2024 - La aproape o saptamana de la cutremurul cu magnitudine peste 7, care a lovit Taiwan pe 3 aprilie, pe rețelele sociale continua sa apara videoclipuri care arata momentul terifiant al producerii seismului.Un videoclip publicat de canalul Morbid Knowledge pe X, urmarit de peste 2,3 milioane de oameni,…

Americanii au lovit adanc in avanpostul rebelilor Houthi din Yemen

10:41, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat luni ca a distrus sisteme de aparare aeriana si de drone ale rebelilor houthi din Yemen aliati cu Iranul in zona Marii Rosii, fara a provoca pagube traficului comercial si navelor SUA sau ale coalitiei, relateaza Reuters, arata Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?