Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momentul în care un râu subteran sparge asfaltul şi inundă străzile în San Martino - VIDEO

Publicat:

Imaginile au fost filmate la , iar torentul subteran a ieșit la suprafața in urma ploilor abundente și a furtunilor din ultimele zile.

Camerele de supraveghere au surprins momentul in care forța torentului sparge asfaltul de pe strada și muta mașinile din loc. In doar cateva minute, strazile sunt inundate, iar autoturismele sunt duse de apa la zeci de metri distanța.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Momentul in care candidatul AUR ii sparge nasul, de fața cu jandarmii, candidatului USR la Sectorul 3

16:21, 10.06.2024 - Candidatul AUR la Primaria Sectorului 3, Alexandru Marcu Nița, i-a spart nasul, in noaptea alegerilor, de fața cu mai mulți jandarmi, contracandidatului sau de la USR, viceprimarul Ștefan-Lucian Judele, incidentul fiind filmat in intregime.

Intalnire de gradul 3 pe strazile din Sectorul 5. Momentul in care Vanghelie da mana cu Piedone VIDEO

21:06, 03.06.2024 - In timp ce amandoi incercau sa-i convinga pe cetațeni sa-i voteze, Marian Vanghelie nu a avut nicio ezitare sa dea mana prietenește cu Piedone, care viseaza acum sa ajunga primarul Capitalei. 

Intalnire de gradul 3 pe strazile din Sectorul 5. Momentul in care Vanghelie da mana cu Piedone VIDEO

07:25, 02.06.2024 - In timp ce amandoi incercau sa-i convinga pe cetațeni sa-i voteze, Marian Vanghelie nu a avut nicio ezitare sa dea mana prietenește cu Piedone, care viseaza acum sa ajunga primarul Capitalei. 

VIDEO: Momentul in care Florin Roman a fost AGRESAT FIZIC in Parlamentul Romaniei, surprins de camerele de supraveghere

13:11, 21.05.2024 - VIDEO: Momentul in care Florin Roman a fost AGRESAT FIZIC in Parlamentul Romaniei, surprins de camerele de supraveghere VIDEO: Momentul in care Florin Roman a fost AGRESAT FIZIC in Parlamentul Romaniei, surprins de camerele de supraveghere, surprins de camerele de supraveghere. Deputatul PNL de Alba,…

Momentul in care Dan Vilceanu il mușca de nas și il agreseaza pe Florin Roman a fost surprins de camerele din Parlament

13:00, 21.05.2024 - Au aparut imaginile cu altercația din Parlament dintre deputații Dan Vilceanu și Florin Roman. Din cadrele surprinse de camerele de supraveghere ale Camerei Deputaților se vede cum Dan Vilceanu il bruscheaza pe Florin Roman și se apleaca asupra lui, parand ca il mușca in zona feței.

Ce spune Daniel Pavel despre relația dintre Jador și Oana Ciocan și ce s-a intamplat dincolo de camerele de filmat de la Survivor All Stars. „Mi-a transmis”

10:45, 14.05.2024 - Momentul in care Jador a cerut-o in casatorie pe Oana Ciocan s-a numarat printre cele mai emoționante de la Survivor All Stars 2024. Pentru prima oara, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a vorbit despre ceea ce s-a intamplat dincolo de camerele de filmat.„Fiecare dintre cei doi a avut o emoție incredibila,…

Strada surpata la Slanic. Momentul in care se surpa asfaltul. Terenul s-a tasat cu inca 20 de centimentri. VIDEO

10:11, 27.04.2024 - Terenul in zona afectata de surparea din Slanic Prahova s-a tasat cu inca 20 de centimetri, in urma masuratorilor efectuate vineri, 26 aprilie 2024, de personalul specializat, contractat de Primaria Slanic, informeaza Departamentul pentru Situatii de Urgenta (DSU).

VIDEO LIVE - Momentul in care șoferul beat a ”zburat” prin sensul giratoriu, surprins de camerele de supraveghere - EXCLUSIV

13:35, 12.04.2024 - Accidentul din Florești, județul Cluj, de vineri dimineața, la ora 4.50, din sensul giratoriu de pe strada Avram Iancu, a fost surprins de camerele de supraveghere.  Șoferul a venit lansat dinspre Cluj-Napoca, a lovit bordura de la intrare in sensul giratoriu și apoi s-a dat peste cap, rostogolindu-se…


Ce parere ai despre aceasta stire?