Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momente grele pentru Benone Sinulescu. Artistul a fost găsit inconștient în casă

Publicat:

(84 de ani) se afla in stare grava, dupa ce, in cursul zilei de joi, 8 iulie,  a fost gasit inconștient in casa. Potrivit primelor declarații ale fostului impresar al artistului, Ionuț Pavel, familia acestuia a decis sa fie dus intr-un centru paleativ și nu intr-un spital pentru a primi tratament de specialitate. „Cu toate acestea, nu a ajuns la spitalul de urgența, ci in clinica de ingrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinica ce nu are condițiile necesare unei evaluari medicale adecvate pentru starea lui medicala din acest moment (RMN sau Electroencefalograma)…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Momente grele pentru Kanye West! Celebrul cantareț a fost dat in judecata

21:46, 04.06.2024 - Momente grele pentru Kanye West! Celebrul cantareț și producator muzical se confrunta cu noi probleme legale, fiind dat in judecata. Artistul, cunoscut pentru hiturile sale și controversatele sale declarații, trebuie acum sa raspunda in fața instanței pentru acuzațiile aduse impotriva sa.

Momente grele pentru IPS Calinic. A ajuns de urgența la Spitalul Floreasca

09:41, 03.06.2024 - Duminica seara, Inalpreasfințitul Calinic Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului a ajuns la spital. Se pare ca prelatul ar fi cazut in timp ce se afla la sfințirea unei troițe. Astfel a suferit o fractura la nivelul genunchiului unui picior.

Știrile Antena Stars. Momente dificile pentru Fuego. O persoana draga artistului se confrunta cu probleme de sanatate: „Mi-a dovedit ca viața e un film permanent”

15:51, 28.05.2024 - Momente dificile pentru Fuego, asta dupa ce o persoana draga lui trece printr-o perioada mai complicata din cauza problemelor de sanatate. Artistul ii este alaturi in clipele dificile și spune ca i-a dat inca o data o lecție ca poate sa depașeasca orice obstacol.

Vedeta care a jucat in meciul „Generației de Aur” trece prin momente grele: „Doi membri ai familiei au fost impușcați in cap”

14:26, 28.05.2024 - Christian Karembeu (53 de ani), fostul internațional francez care a jucat in meciul de adio al „Generației de Aur”, a vorbit despre drama prin care trece. Originar din Noua Caledonie, Karembeu a povestit ca doi membri ai familiei lui au fost impușcați mortal in timpul revoltelor din arhipelagul francez.…

Momente grele in familia lui Ciprian Pian, dupa ce a fost condamnat la 3 ani de inchisoare: „Mi-ai promis...”. S-a predat singur la poliție in urma cu o zi

19:11, 19.05.2024 - Pe 17 mai, Ciprian Pian impreuna cu fratele lui, cunoscut sub numele de Grațian, au fost condamnați la trei ani de inchisoare fiecare in același dosar in care a fost judecat și ucigașul lui Emi Pian. Laurențiu și Vasile Duduianu au mers, in urma cu o zi, la poliție și s-au predat singuri.

Momente grele pentru Alina Marymar, dupa ce și-a inmormantat nepotul. Ce a anunțat partenera lui Tzanca Uraganu: „Voi face un...” / FOTO

18:30, 09.05.2024 - Alina Marymar trece prin momente grele, dupa ce și-a inmormantat nepotul. Lucas a murit la varsta de doar 8 ani, din cauza unei lupte cumplite cu cancerul. Iata ce a anunțat recent partenera de viața a lui Tzanca Uraganu prin intermediul rețelelor de socializare!

Frații Stoica, declarații exclusive despre cele mai grele momente din cariera! "Dumnezeu m-a impins din spate" / VIDEO

22:50, 18.04.2024 - Frații Stoica fac declarații exclusive despre cele mai grele momente prin care au trecut in sport. Cum a inceput cariera celor doi, dar și cum a fost drumul spre succes. Andrei și Bogdan Stoica vorbesc despre provocarile prin care au trecut.

Știrile Antena Stars. Florin Vasilica a fost umilit. Noi probleme pentru fiul lui Liviu Vasilica, dupa moartea artistului: „Am refuzat...” / VIDEO

15:30, 04.04.2024 - Momente grele pentru fiul lui Liviu Vasilica! Florin Vasilica susține ca a fost umilit și ca se confrunta cu noi probleme, dupa moartea tatalui sau. Ce a marturisit acesta, in exclusivitate pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?