Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MOMENTE DE GROAZĂ la circ. O fetiţă de patru ani a fost atacată de leu (VIDEO +18)

Publicat:

O fetita de patru ani a fost atacata de un leu, in timpul unei reprezentanții date de Circul de . Leul a țașnit din mainile dresorului lui și s-a repezit prin plasa de siguranța la o fetița. Incidentul a avut loc in Uspenskoye, Rusia.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Momente de groaza pentru fostul fotbalist Roberto Baggio. A fost sechestrat in propria casa

22:05, 21.06.2024 - Joi seara, in timpul meciului Italia – Spania (0-1) de la EURO 2024, fostul fotbalist italian Roberto Baggio și familia sa au fost sechestrați timp de 40 de minute. Potrivit presei italiene, citata de agenția EFE, un grup de hoți violenți a patruns in vila lor și i-a incuiat intr-o camera. Incidentul…

Baza aeriana rusa ce gazduiește bombardiere SU-34, atacata pentru a doua oara, cu zeci de drone, dezvaluie șeful spionajului ucrainean

11:11, 16.06.2024 - Armata ucraineana a atacat baza aeriana din orasul rus Morozovsk, situat la 170 de kilometri de frontiera intre Rusia si Ucraina, cu aproximativ 70 de drone, in noaptea de vineri spre sambata, a dezvaluit Kirilo Budanov, seful serviciului de informatii din cadrul Ministerului ucrainean al Apararii.

Momente de groaza in SUA!: 28 de persoane au ramas blocate cu capul in jos intr-un parc de distractii

09:20, 16.06.2024 - 28 de persoane au ramas blocate cu capul in jos, la inaltimea de peste 30 de metri, intr un parc de distractii din Oregon, SUA. Echipamentul pe care il foloseau s a blocat in timp ce turistii se aflau la mare inaltime. Toti oamenii au fost salvati de pompieri. Echipamentul de mari dimensiuni functioneaza…

Clipe de groaza la bordul unui avion, dupa ce pilotul a anunțat ca va ateriza de urgența pe apa

11:31, 29.05.2024 - Momente de panica la bordul unui avion care zbura din Jamaica spre Florida, duminica. Pasagerilor li s-a spus sa se pregateasca pentru o aterizare de urgența pe apa, dupa ce aeronava a fost intoarsa din drum din cauza unor probleme tehnice, relateaza CNN și USA Today.

NATO se declara 'solidara' cu Estonia dupa incidentul de la granita cu Rusia

20:15, 24.05.2024 - NATO este "solidara" cu Estonia dupa incidentul de la granita cu Rusia, a declarat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, potrivit AFP, conform Agerpres."Am vorbit cu prim-ministrul Kaja Kallas.

Rusia vrea ancheta și califica drept „o noua provocare” incidentul cu drona de la baza militara din Transnistria

16:45, 06.04.2024 - Rusia a calificat sambata drept „o noua provocare” incidentul cu drona care a lovit vineri o stație radar a unei baze militare din Transnistria, regiunea separatista prorusa din Republica Moldova.


Ce parere ai despre aceasta stire?