Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moldovenii sunt ajutaţi în afaceri de germani: O fundaţie trimite profesionişti cu experienţă în Moldova (VIDEO)

Publicat:

Agentii economici moldoveni se vor putea consulta gratuit cu specialisti din Germania. Acestia vor putea solicita informatii din diferite domenii, inclusiv despre managementul afacerilor. Fundatia "" din Germania isi repartizeaza specialistii cu experienta mare in economie in diferite tari ale lumii, inclusiv in Moldova.

Asociatia culinarilor din Moldova a invitat un specialist din Germania anul trecut. Timp de o luna expertul a organizat traninguri pentru bucatari din Moldova, care spun ca au invatat foarte multe lucruri noi. 

"Acestea sunt bucate…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Destinatii de vacanta considerate a fi adevarate capcane turistice

17:35, 14.06.2024 - Traim intr-o lume din ce in ce mai interconectata și mai accesibila, iar turismul este o activitate care a devenit in ultimii ani omniprezenta și diversificata. De obicei, cand planificam o calatorie, o vacanța, cei mai mulți dintre noi cautam cele mai frumoase, cele mai insorite și cele mai accesibile…

(foto) Gest neașteptat al unui politician: Ce a permis mai multor copii sa faca din mașina sa

17:15, 01.06.2024 - Organizația Teritoriala Balți a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și Asociația „Sunt balțean”, ambele conduse de Maxim Moroșan, impreuna cu tinerii din PSRM și antreprenorii din municipiu, cu ocazia Zilei Copilului, au organizat o mare sarbatoare pentru copii in parcul de copii din oraș.

Vești bune pentru moldovenii care muncesc in Spania: Vor putea primi pensii și indemnizații din aceasta țara

17:51, 09.05.2024 - Acordul in domeniul securitații sociale intre Republica Moldova și Regatul Spaniei, semnat la Madrid pe 21 iulie 2022, va intra in vigoare pe 1 iunie curent, ceea ce va aduce beneficii importante pentru cetațenii Republicii Moldova care muncesc sau au muncit in Regatul Spaniei.

Moldovenii trec de la Buletinele de identitate la Carțile de identitate. Care sunt diferențele

09:20, 07.05.2024 - Incepand cu anul 2025, in Republica Moldova va fi introdus un nou model european al carții de identitate, care va inlocui treptat buletinele emise anterior. Astfel, cetațenii țarii vor deține o carte de identitate, iar cetațenii straini, apatrizii, refugiații și beneficiarii de protecție umanitara –…

Usatii: Guvernarea lupta cu moldovenii impunand restricții la banii in numerar

20:10, 30.04.2024 - Republica Moldova nu este gata sa renunțe la tranzacțiile cash, iar prin aceste acțiuni guvernarea provoaca cetațenii sa caute metode de a scoate banii in offshore. Declarația a fost facuta de președintele Partidului Nostru, Renato Usatii.

AUR și-a prezentat, la Chișinau, candidații la alegerile europarlamentare din 9 iunie

15:55, 22.04.2024 - Alianța pentru Unirea Romanilor și-a prezentat duminica, 21 aprilie, la Chișinau, in Republica Moldova, intr-un eveniment inedit, o parte dintre candidații pentru alegerile europarlamentare care se vor desfașura pe data de 9 iunie 2024. La evenimentul organizat la Chișinau, la care au participat peste…

Republica Moldova va deține președinția Consiliului Global al Turismului Medical

17:05, 19.04.2024 - Republica Moldova, reprezentata de Asociația de Turism Medical, va deține președinția Consiliului Global al Turismului Medical (GHTC) pentru urmatorii doi ani. Decizia a fost luata in cadrul Adunarii Generale a GHTC. Din cei trei candidați - Germania, Arabia Saudita și Republica Moldova, țara noastra…

Republica Moldova se apropie de Germania: vicecancelarul Robert Habeck, intalnire cu premierul Dorin Recean

16:20, 18.04.2024 - Vicecancelarul federal german Robert Habeck a sosit joi la Kiev pentru o vizita axata pe atacurile rusesti asupra infrastructurii energetice a Ucrainei, ajutorul de urgenta si consolidarea economiei tarii aflate in razboi, relateaza Reuters, informeaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?