Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MobileFIX, găsești aici un service Samsung foarte bun, cu prețuri mici

Publicat:

(P) Toate telefoanele ajung la un moment dat sa se strice sau sa prezinte urme de uzura din prisma folosirii excesive. Este un accesoriu indispensabil din viața oamenilor care ii ajuta pe aceștia sa comunice cu cei dragi și sa iși stabileasca programul de zi cu zi. Atunci cand la nivelul lui se strica o componenta ce afecteaza in totalitate funcționalitatea, cei mai mulți se gandesc sa-și achiziționeze un nou telefon, mai ales daca dispun de sume consistente de bani imediat.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ieftiniri la pompa, maine: Topul stațiilor PECO unde gasești cele mai mici prețuri la carburanți

13:15, 06.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 7 iunie. Astfel, un litru de benzina va costa cu 10 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 8 bani per litru.

Carburanții continua sa se ieftineasca: Vezi cat vor costa maine și la ce stații PECO gasești cele mai mici prețuri

12:10, 03.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 4 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 10 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 7 bani.

Samsung cere service-urilor independente sa-și „parasca” clienții care aduc la reparat telefoane cu piese „neoriginale”

14:11, 24.05.2024 - Samsung se afla intr-o situație delicata dupa ce popularul centru de reparații iFixit a anunțat ca iși incheie parteneriatul cu producatorul . Din nefericire pentru Samsung, se pare ca acest lucru ar putea fi doar varful aisbergului. 404 Media a obținut ceea ce se crede a fi un contract intre Samsung…

Prețul la carburanți scade cu cațiva banuți, maine: Vezi unde gasești cele mai mici prețuri

13:50, 23.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 24 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 5 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu doi bani.

Piața carburanților, fara schimbari semnificative, maine: Vezi cat costa benzina și motorina și unde gasești cele mai mici prețuri

13:06, 22.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 23 mai. Astfel, potrivit datelor, un litru de benzina va costa cu trei bani mai puțin, iar prețul motorinei crește cu doi bani.

Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește: Cat vor costa maine carburanții și unde gasești cele mai mici prețuri

12:30, 25.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 26 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu opt bani mai puțin.

Benzina, mai scumpa și maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri la carburanți

12:10, 16.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 17 aprilie. Astfel, benzina se scumpește cu inca 2 bani, iar prețul motorinei scade cu 4 bani.

Schimbari nesemnificative pe piața carburanților, in prag de weekend: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri

12:05, 29.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare Energetica a afișat noile prețuri la carburanți, pentru urmatoarele trei zile. Astfel, prețul motorinei scade cu 3 bani, iar cel al benzinei crește cu 4 bani.


Ce parere ai despre aceasta stire?