Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moartea cumplită a unei românce: găsită înghețată sub nămeți, în Italia. Cine i-a stat alături în ultima clipă

Publicat:

De un sfarșit cumplit a avut parte o romanca stabilita in Italia. Femeia a fost gasita inghețata sub mormane de zapada. Cel mai probabil, decesul a fost provocat de un stop cardiac, susțin autoritațile.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanca stabilita in Italia, gasita fara viața in propria casa. Femeia a murit in condiții suspecte. Ce ipoteze au polițiștii

16:45, 10.06.2024 - Tragedie ingrozitoare in Italia! O romanca stabilita acolo de mai mulți ani a fost gasita fara viața in propria casa. Moartea ei a starnit mai multe ipoteze și polițiștii suspecteaza ca ar putea fi și o persoana implicata in ceea ce privește tragedia. Iata ce se știe pana in acest moment.

Telefonul Patriziei, una dintre cele doua romance moarte in viiturile din Italia, a fost gasit in apa și inca funcționeaza. Urmeaza sa fie verificat de oamenii legii

19:25, 08.06.2024 - Apar noi informații in cazul celor doua romance care și-au pierdut viața in viiturile din Italia. Telefonul uneia dintre ele, al Patriziei, a fost gasit in apa și inca funcționeaza. Ar urma sa fie verificat de oamenii legii.

Sfașietor! Bianca și Patrizia, cele doua romance moarte in viiturile din Italia, au ajuns acasa, in Satu Mare. Fetele vor fi conduse pe ultimul drum sambata / FOTO

14:45, 06.06.2024 - Momente dureroase in localitatea Tarna Mare din judetul Satu Mare. Trupurile neinsuflețite ale celor doua romance moarte in viiturile din Italia au fost aduse acasa. Fetele vor fi conduse pe ultimul drum sambata.

Acuzații grave dupa moartea celor doua romance in Italia. Patrizia a sunat de patru ori la urgențe, dar nu i-a raspuns nimeni

23:10, 04.06.2024 - Continua seria dezvaluirilor cutremuratoare despre tragedia din Italia! Au aparut acuzații grave referitoare la șansele de supraviețuire pe care le aveau. Patrizia a sunat de patru ori la urgențe și au existat chiar și un apel pierdut. Mama ei este distrusa de durere.

Afaceristul care și-a lasat compania angajaților, prin testament. Moartea sa a starnit un val de emoție

17:00, 06.05.2024 - Gestul unui antreprenor din Italia a starnit, la moartea sa, un val de emoție in intreaga regiune Friuli-Venezia Giulia. Piero Pittaro și-a lasat intreaga afacere drept moștenire angajaților, scrie rotalianul.com.

Despagubire istorica pentru familia unei romance care a murit in Italia. De ce decizia este o premiera

17:55, 25.04.2024 - Doua surori din Romania vor primi despagubiri de aproape 100.000 de euro din partea unei firme de asigurari din Italia. Decizia vine dupa ce sora lor, rezidenta in Italia, a decedat acolo intr-un grav accident rutier.

Decizie istorica și o premiera juridica in Italia: O firma de asigurare, daune de 100.000 de euro pentru doua romance

04:25, 25.04.2024 - Decizie istorica și o premiera juridica in Italia. Surorile din Romania ale unei romance rezidente in Italia, care a decedat in urma unui accident rutier, vor primi despagubiri in valoare de 100.000 euro, informeaza Antena3 CNN.

Situația cumplita a unei romance din Italia evacuata in strada cu doi copii mici. „Au fost zece zile cat zece ani”

13:35, 13.04.2024 - O romanca din Roma a trecut prin momente ingrozitoare dupa ce s-a trezit intr-o seara evacuata din casa in care locuia impreuna cu cei doi copii. Pentru femeie, au urmat zece zile de coșmar.


Ce parere ai despre aceasta stire?