Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moarte suspectă la Ibrianu! O femeie s-ar fi intoxicat de la amoniacul din vopseau de păr

Publicat:

Durere fara margini intr-o familie din satul dambovitean Ibrianu, comuna Cornesti. Doi copii, unul in clasa a IX-a si unul Post-ul Moarte suspecta la Ibrianu! O femeie s-ar fi intoxicat de la amoniacul din vopseau de par apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cu 4 victime in Dambovița, dupa un impact intre doua autoturisme! Trei barbați și o femeie au ajuns la spital

16:26, 01.07.2024 - Un accident rutier a avut loc, luni dupa-amiaza, in jurul orei 14.00, pe DN 1A, pe raza comunei Cornești. Patru persoane au fost ranite dupa coliziunea dintre doua autoturisme. In urma impactului puternic, un șofer de 36 de ani, doi pasageri de 20 și 35 de ani, dar și o femeie, de 25 de ani, au fost…

(foto) Acest artist s-a casatorit de doua ori cu aceeași femeie, dupa 20 de ani in care s-au urat de moarte: Acum a ajuns sa fie injurat de o țara intreaga

19:25, 30.06.2024 - Tanarul din imagine a devenit unul dintre cei mai mari artiști ai lumii. Piesele lui au inspirat și incantat milioane de fani, fiind un exemplu de cantareț extrem de iubit. Pe plan personal, acesta s-a confruntat cu serioase probleme, dupa ce fiica lui a disparut fara urma. In prezent, are de suferit…

Moarte stranie: O femeie a murit dupa ce s-a prabușit de la etajul 9 al unui bloc din spatele unui Tribunal

14:45, 20.06.2024 - O femeie de aproximativ 35 de ani a murit, joi, dupa ce a cazut de la etajul noua al unui bloc situat in spatele Tribunalului Galați. Politistii incearca sa o identifice si sa stabileasca ce s-a intamplat.

Ce mesaj i-a trimis Patrizia, una dintre romancele moarte in viiturile din Italia, mamei sale inainte de tragedie. Femeia, devastata de durere: „Pot sa ma duc la...”

11:35, 05.06.2024 - Mesajul pe care Patrizia, una dintre romancele moarte in viiturile din Italia, i l-a trimis mamei sale inainte de tragedie. Femeia este devastata din cauza pierderii și este de parere ca fiica ei ar fi putut sa se salveze.

Anexa gospodareasca din Cornești, mistuita de flacari! O femeie a facut un atac de panica!

21:15, 12.05.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit pentru a stinge un incendiu care a afectat o anexa gospodareasca și acoperișul unei case in localitatea Cornești. Apelul de urgența a venit in jurul orei 17.35, iar la misiune s-a deplasat de urgența echipajul de la Punctul de Lucru Gherla. In paralel,…

Moarte sinistra: o femeie a decedat dupa ce a folosit unguent cu plumb pentru hemoroizi

20:15, 17.04.2024 - O femeie a murit otravita cu plumb dupa ce a folosit un unguent pentru hemoroizi. Autoritațile sanitare avertizeaza populația cu privire la un unguent vietnamez pentru hemoroizi care conține o "cantitate extrem de periculoasa" de plumb.

Cum a reușit o femeie sa nasca de doua ori in doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”

17:10, 12.04.2024 - O femeie a uluit lumea, dupa ce a reulit sa nasca de doua ori in doar 22 de zile! Femeia a devenit mama a doi copii, intre care exista aceasta diferența de varsta. Explicația ei este incredibila. Tanara de 22 de ani a trecut prin chinuri la care nu se aștepta.

Moarte suspecta la Brașov: o adolescenta de 15 ani a cazut de la etajul 8, cand se afla o petrecere

17:40, 07.04.2024 - O noapte de distracție s-a transformat intr-o cumplita tragedie, in municipiul Brașov. O fata de doar 15 ani și-a pierdut viața dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc. Potrivit comunicatului emis de Poliția Brașov, se pare ca adolescenta s-ar fi aruncat.


Ce parere ai despre aceasta stire?