Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MM, în conflict cu unii jucători ai Stelei? » "Ar vrea să poată spune adevărul despre cine este el"

Publicat:

le ia apararea de fiecare data jucatorilor Stelei, insa relatia sa cu fotbalistii n-ar fi una atit de buna.

, fost jucator al Stelei, sustine ca unii dintre fotbalistii ros-albastrilor ar avea ceva conflicte cu managerul.

" mi-au spus prin intermediari ca ar vrea sa poata spune adevarul despre cine este managerul echipei. Una este ceea ce prezinta publicului si altul este adevarul din spatele cortinei.

Omul nu are nici o treaba, e gargaragiu de profesie, poate sa-i agreseze fizic doar pe cei care au abonament la meciurile Stelei,…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCLUSIV. Elena Lasconi: „Daca voi fi președintele Romaniei, voi fi un președinte pentru popor, din popor și nu din colivie”

04:50, 21.06.2024 - Candidata la președinția USR și vazuta ca potențial candidat la alegerile prezidențiale, Elena Lasconi a vorbit intr-un interviu exclusiv pentru „Adevarul” despre relația cu Dominic Fritz, despre cum s-a decis sa candideze la președinția USR și daca e Romania pregatita sa aiba o femeie-președinte.

Mireasa, sezon 5. Yana spune adevarul despre „burtica de gravida”. Ce a dezvaluit in mediul online: „Mulțumesc pentru felicitari”

19:46, 15.06.2024 - Yana de la Mireasa, sezon 5 a oferit mai multe detalii cu privire la speculațiile ca ar fi insarcinata. Ce a spus fosta concurenta a show-ului matrimonial despre imaginile in care pare ca iși arata „burtica de gravida”.

Proba surprizelor!

00:10, 11.06.2024 - Nicoleta Dumitrescu Dupa o duminica plina, la propriu, de așteptare a electoratului la secțiile de votare, și o noapte alba, cu și mai multe așteptari, tot de la aceleași secții de votare, ca sa se numere și rasnumere buletinele de vot, politicienii, ieri de dimineața, chiar de la crapat de ziua, iși…

Fotbaliștii de la Oțelul Galați au ajuns in cantonamentul din Vatra Dornei

20:00, 09.06.2024 - Fotbaliștii de la Oțelul Galați au ajuns, duminica, in cantonamentul din Vatra Dornei. Managerul tehnic Dorinel Munteanu are momentan la antrenamente 18 jucatori, insa componența lotului va fi imbunatațita in urmatoarele zile.

Reacție la ancheta ”Adevarul”. Ministrul Rafila, despre managerul Spitalului Focsani, suspectat de incompatibilitate.: „Cazul e in atenția Corpului de Control”

14:50, 24.05.2024 - ”Adevarul” a publicat in aceasta saptamana o ampla investigație privind suspiciuni de incompatibilitate in ceea ce o privește pe Rodica Ifrim, manager interimar al Spitalului Județean Focșani, funcție in care a fost numita de Ministerul Sanatații pe 29 martie 2024.

Mihai Stoica le raspunde lui Mihai Rotaru și Marius Șumudica: „Doar la inalțime, Baiaram este peste Tavi Popescu”

13:50, 14.05.2024 - Mihai Stoica (59 ani) a oferit un raspuns acid privind declarațiile lui Mihai Rotaru și Marius Șumudica privindu-l pe Octavian Popescu. Managerul general al FCSB ii ia apararea decarului roș-albaștrilor, susținand afirmația cu cifre. MM Stoica le raspunde lui Rotaru și Șumudica: „Doar la inalțime este…

Se cere modificarea ­legislatiei astfel incat parintii ­dependentilor peste 18 ani sa poata sa ii interneze in centre de tratament antidrog

00:30, 30.04.2024 - Ministrul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse, Natalia Intotero, a declarat ca sunt necesare modificari in legislatia referitoare la consumul de droguri, ea exemplificand prin faptul ca parintii tinerilor care au varsta peste 18 ani au nevoie de sprijin pentru a-i putea ajuta si interna pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?