Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MLS începe la GSP TV! Glauber, fostul stoper al Rapidului, va juca în campionatul american alături de fratele lui Gonzalo Higuain!

Publicat:

Incepind din aceasta saptamina, GSP TV va transmite partidele din campionatul american de fotbal, MLS. Microbistii nu se vor plictisi in fata televizoarelor si vor avea pentru ce sa se trezeasca in mijlocul noptii pentru a urmari confruntarile din MLS, intrucit echipele aliniaza la startul campionatului fotbalisti de elita, care au facut istorie in Europa.

Pasionatii de fotbal din Romania au si patru cunostinte mai vechi din Liga 1. Fostul dinamovist (34 de ani), care evolueaza pentru Toronto, ex-craioveanul (30 de ani), acum…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Superstarul american Travis Scott și regina twerk-ului brazilian, Anitta, tot mai aproape de BEACH, PLEASE! 2024. Cei doi au ajuns in Europa!

12:35, 01.07.2024 - Pe 15 iulie, Travis Scott va aduce spectacolul sau fenomenal la Costinești, in premiera pentru fanii romani, la „Beach, please!” 2024. Din marile orașe europene, Anitta aterizeaza direct la Costinești, acolo unde va concerta, pentru prima oara in Romania, pentru festivalieri.

Diana Șoșoaca vrea referendum pentru ieșirea Romaniei din NATO: Este neo-colonialism american!

15:25, 27.06.2024 - Senatorul Diana Șoșoaca a lansat o interpelare in Parlament prin care solicita un referendum național privind ieșirea Romaniei din NATO. Șoșoaca considera ca Romania este prinsa sub ”BOCANCUL NATO”, iar forțele de opresiune ale alianței au ajuns in toata Europa.

Prima universitate din Romania in cel mai reprezentativ top american: „Ocupa poziția 275 in Europa”

10:26, 26.06.2024 - Prima universitate din Romania in topul american cel mai reprezentantiv - U.S. News 2024-2025 - este Universitatea Babeș-Bolyai (UBB). Doar patru universitați din Romania s-au clasat pe primele 1.000 de locuri ale clasamentului american.

Aur pentru Romania! Catalin Chirila ramane cel mai bun din Europa!

09:05, 16.06.2024 - Catalin Chirila (26 de ani) a cucerit medalia de aur in proba de canoe simplu pe 1.000 metri, sambata, la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Szeged (Ungaria). Catalin Chirila, aur la proba de canoe simplu pe 1.000 metri Sportivul roman a fost cronometrat cu timpul de 4 min 03 sec 010/1000, fiind…

Armata NATO este gata sa intervina. Geoana: „Avem peste 500.000 de trupe sub nivel crescut de alerta. Am dublat prezența inclusiv in Romania”

12:46, 15.06.2024 - Mircea Geoana, secretarul general adjunct al NATO, a declarat, la Bruxelles, ca organizația a dublat prezența trupelor de intervenție in Europa de Este, inclusiv in Romania, ajungand la un total de 500.000 de soldați, la acest moment.

Gigantul american Amazon face angajari pe piata din Romania!

08:10, 26.05.2024 - Gigantul american Amazon a deschis un studio de dezvoltare de jocuri in Bucuresti, pentru care are in plan sa recruteze zeci de persoane."Amazon Games anunta ca a deschis un nou studio de dezvoltare de jocuri in Europa, cu sediul in Bucuresti, Romania. Studioul extinde angajamentul Amazon de a dezvolta…

Romania ar putea deveni cel mai important producator de gaze naturale din Europa

09:00, 23.05.2024 - Romania ar putea deveni cel mai important producator de gaze naturale al Europei! Este concluzia din cea de-a doua zi de Transylvania Green Energy Forum, cel mai mare eveniment dedicat energiei verzi, desfasurat la Cluj-Napoca.

Ciolacu: N-am facut coaliția cu PNL ca sa ajunga Ciuca sau eu președinte

18:45, 12.04.2024 - "Ne trebuie stabilitate politica. Nu putem construi fara stabilitate politica. (...) In acest moment avem o coalitie de guvernare. Am facut o alianta electorala in ceea ce priveste Europa, impotriva partidelor populiste si extremiste care vin si mint romanii, care vin si nu prezinta nicio alternativa.…


Ce parere ai despre aceasta stire?