Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mitropolia Basarabiei cere premierului revizuirea deciziei privind slujbele în afara lăcașelor: Este o sfidare și un atac la adresa Bisericii

Publicat:

a adresat o scrisoare deschisa catre prim-ministrul interimar, , unde iși arata dezacordul fața de decizia Comisiei Naționale Extraordinara de prin care se interzice oficierea slujbelor in incinta locașurilor de cult, in perioada 25.04.2021 – 11.05.2021. Clericii și credincioșii solicita evizuirea hotararii și permiterea oficierii sfintelor slujbe in biserici.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

'Noul razboi mondial' in viziunea premierului francez: 'O otrava care cauta sa manipuleze opinia publica'

12:25, 06.06.2024 - Ingerintele Rusiei in viata interna a altor state constituie o "otrava care cauta sa manipuleze opinia" publica si care pot fi "noul nostru razboi mondial", a atentionat joi prim-ministrul francez Gabriel Attal, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Elicopterul premierului armean a efectuat o aterizare de urgenta

22:05, 25.05.2024 - Premierul armean Nikol Pasinian a anuntat sambata ca elicopterul care il transporta a fost nevoit sa efectueze o aterizare de urgenta din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Incidentul nu a provocat victime. „Totul este bine. Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, elicopterul nostru…

Barbatul acuzat de tentativa de asasinat asupra premierului slovac Robert Fico a fost plasat in arest preventiv

18:30, 18.05.2024 - Un tribunal slovac a decis sambata plasarea in arest preventiv a barbatului acuzat de tentativa de asasinat impotriva prim-ministrului Robert Fico, a declarat purtatoarea de cuvant a instantei, Katarina Kudjakova, citata de TASR, AFP si Reuters, potrivit agerpres.ro. Un procuror al Parchetului general…

Tentativa de asasinat asupra premierului slovac: o lovitura pentru democrație

10:21, 16.05.2024 - Premierul Robert Fico al Slovaciei a fost ținta unei tentative de asasinat șocante, declanșand un val de reacții la nivel internațional și aruncand o umbra asupra stabilitații politice a țarii. Fico a fost impușcat in timp ce interacționa cu oamenii, dupa o ședința de guvern in localitatea Handlova.…

Gafa a premierului la un eveniment la Constanța. Ciolacu s-a adresat „onoratei instanțe”

13:35, 15.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu s-a adresat „onoratei instanțe”, miercuri, la deschiderea evenimentului „DP World-20 de ani de eficiența și inovație in Romania”, de la Constanța. Ciolacu a revenit rapid și chiar s-a amuzat de gafa sa.

Erdogan confirma in prezenta premierului grec transformarea bisericii ortodoxe Chora din Istanbul in moschee. „Ramane deschisa tuturor”

19:30, 13.05.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a confirmat luni transformarea in moschee a bisericii ortodoxe Sfantul Mantuitor din Chora de la Istanbul, parte a patrimoniul bizantin, in pofida protestelor Greciei.

Ultima ora – Judecatorii au respins revizuirea deciziei de achitare a tortionarilor disidentului Gheorghe Ursu

10:45, 10.05.2024 - Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea Parchetului General de revizuire a deciziei de achitare a fostilor ofiteri de Securitate Marin Pirvulescu si Vasile Hodis, cei care l-au torturat pe disidentul Gheorghe Ursu."In temeiul art.459 alin.

S-a depus plangere la CNCD impotriva premierului Marcel Ciolacu pentru „discriminarea moldovenilor”

20:40, 27.04.2024 - Liderul filialei municipale Iasi a USR, deputatul Filip Havarneanu, a anuntat ca a depus plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) impotriva premierului Marcel Ciolacu, dupa ce acesta a spus ca „Buzaul nu e in Moldova și va rog sa nu ma jigniți”.


Ce parere ai despre aceasta stire?