Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Misterul vuvuzelelor » Cum s-a creat sonorul neobişnuit de la meciul cu Uruguay

Publicat:

Asa arata trompetele oferite de sponsorul FRF la meciul de miercuri seara

Instrumentele au fost puse la dispozitia fanilor de , prin intermediul companiei SEG, partenerul de marketing al FRF: un eveniment publicitar, nu un scenariu menit sa acopere protestele fanilor.

Pe parcursul celor 90 de minute ale meciului Romania-Uruguay au existat peste 8.000 de fani in mare forma la . Au suflat nonstop in celebrele vuvuzele. S-au auzit chiar si la televizor, gratie acusticii formidabile de pe .

Martori care au avut bilete in ,…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce sa mergi la Electric Castle pentru a evita aglomerația? Organizatori: „Am creat acest ghid, astfel incat sa ajungeți la noi in siguranța”

08:36, 04.07.2024 - Opțiunile de transport in comun au fost extinse și imbunatațite pentru a evita aglomerația la festivalul Electric Castle. Indiferent cand vrei sa mergi la festival, trenul este cel mai rapid mijloc de transport. La polul opus e mașina personala.

Connect-R și Misha s-au impacat. Imaginile care au creat controverse in randul fanilor

09:15, 21.06.2024 - Connect-R și Misha s-au impacat. Imaginile care au creat controverse in randul fanilor Continue reading Connect-R și Misha s-au impacat. Imaginile care au creat controverse in randul fanilor at Tabu.

Cont fals de Facebook creat pe numele primarului din Costești, Ion Baicea

20:46, 04.06.2024 - Primar Ion Baicea: ’’Informare  pentru cetațenii orașului Costești Avand in vedere evenimentele din ultimele zile, ma simt obligat sa va comunic urmatoarele: Doresc sa va mulțumesc ca ați participat in data de 31 mai 2024 la evenimentele organizate cu ocazia  ,,zilei copilului “ și ,,ziua orașului Costești…

Carmen Grebenișan le explica fanilor sai cum sta treaba cu feminitatea. Influencerița din Cluj spune ca se afla in „epoca” de „fata gingașa”

14:36, 28.05.2024 - Carmen Grebenișan, una dintre cele mai cunoscute influencerițe din Romania, a facut o noua postare pe rețelele de socializare, referitoare la cat de bine se simte fiind total in energie feminina. In urma cu ceva timp, Carmen Grebenișan a reușit sa atraga foarte multe pareri controversate, dupa ce…

Defileul din Cheile Turzii - unul dintre cele mai ușoare și spectaculoase trasee din Munții Apuseni! Natura a creat imagini de poveste aici - VIDEO

17:11, 21.05.2024 - Aici, in apropiere de Cluj-Napoca, avem una dintre cele mai frumoase rezervații naturale din Romania, Cheile Turzii, care indiferent de vreme sau anotimp, iți ofera liniștea și relaxarea de care ai nevoie. Pe langa tiroliana ce iți da adrenalina, in Cheile Turzii vei gasi un defileu unde nu auzi nimic…

Pachetul lui Ronaldo la clubul brazilian Cruzeiro, vindut in mijlocul criticilor din partea fanilor

00:10, 01.05.2024 - Legendarul fotbalist brazilian Ronaldo Nazario a fost de acord sa-și vinda pachetul deținut la problematicul club de fotbal brazilian Cruzeiro. Ronaldo a achiziționat departamentul de fotbal al clubului aflat in dificultați financiare in 2021 pentru aproximativ 78 de milioane de dolari și acum se pare…

Preot creat de AI, „desființat” pentru ca a dat raspunsuri greșite

22:30, 30.04.2024 - Un preot creat cu inteligența artificiala de un grup creștin din San Diego a fost eliminat dupa ce a primit plangeri de la utilizatori care au considerat sfaturile și spovedaniile sale „infioratoare”.

De ce Coca-Cola are un gust mai bun la McDonald’s? Misterul gustului inconfundabil, explicat de un expert american

20:10, 15.04.2024 - Misterul gustului desavarșit al bauturii racoritoare Coca-Cola de la McDonald’s a fost intens dezbatut de catre internauți, care au lansat diverse teorii ale conspirațiilor, insa explicațiile cercetatorului american Abbey Thiel vin sa faca lumina in acest caz.


Ce parere ai despre aceasta stire?