Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela Stelea este dependenta de sport, secretul ei pentru un trup perfect

Publicat:

isi incepe fiecare dimineata facand sport: "Sunt cam dependenta de sport. Ma face sa ma simt foarte bine si oricit de obosita as fi, vin Zen".

Satena face execrcitii care sa ii tonifize muschii si asta sub indrumarea unui instructor. Miscarea e legea de la care nu abdica sotia fostului portar .

La 35 de ani, Mirela se poate mandri cu un trup de cinci stele, Recunoaste ca nu doar sportul o ajuta, ci si un dieta: "Gusti din toate, dar trebuie ca de fiecare data cand te ridici de la masa sa nu te ridici satul. Asta e un secret".

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cizmele și bocancii armatei ruse, facuți cu matrițe și materiale cumparate din Europa, arata o investigație Novaia Gazeta Europa

19:10, 10.06.2024 - Tarile occidentale nu exercita presiune asupra producatorilor de incalțaminte militara, Svetlana și Oleg Andrianov, „cuplul de forța al industriei manufacturiere ruse”, proprietarii Faraday, nu sunt incluși in listele de sancțiuni, primesc materiale din Italia, Cehia sau Spania, ei inșiși se deplaseaza…

Acces Direct. Soția lui Ionel raspunde acuzațiilor aduse de familia barbatului: „Nici el nu știa ce face”. Neaga ca fiul ei l-ar fi batut cu salbaticie

17:35, 06.06.2024 - Soția lui Ionel, acuzata de familie ca ar fi pus la cale ca barbatul sa fie batut, face lumina. Femeia spune ca a trait un coșmar in cei 30 de ani de casnicie, de aceea și-a dorit sa puna punct relației. Ii ia apararea fiului, acuzat ca l-ar fi lovit cu o bata de baseball.

Ghidul sanatații mentale in cazinourile online

07:35, 02.06.2024 - In era digitala, sau in timpul provocarilor din era vitezei, cazinourile online devin din ce in ce mai populare prin forma lor simpla, accesibila și plina de divertisment. Dar avand in vedere entuziasmul jocurilor de noroc și potențialul de plați uriașe, este important sa acordați prioritate sanatații…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 19 din sezonul 3. Ana Bodea: „Sezonul 4 nu seamana cu nimic din ce ați vazut pana acum!”

23:05, 23.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

(P) Descoperiți diversitatea blugilor de dama - secretul unui stil universal

17:10, 17.05.2024 - S-ar putea scrie carți intregi despre blugi. In garderoba femeilor, acestea inseamna mai mult decat o haina – aceștia sunt un simbol al eliberarii feminine. Perfect potrivite siluetei, ele pun in valoare formele feminine, ceea ce este important - garantand in același timp confort și durabilitate.

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 37 și 38, sezonul 3, din 16 mai 2024. Gianni are un plan ”explozibil”

23:55, 16.05.2024 - In episoadele 37 și 38 din Lia - Soția soțului meu, Dana și Pavel se impaca. Inainte de nunta lui Alice cu Razvan, Gianni pune la cale un plan. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 16 din sezonul 3. Cum petrec sarbatorile de Paște actorii din Lia - Soția soțului meu

23:05, 02.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

De ce se trezesc japonezii odihniți și fericiți in fiecare dimineața. Secretul pentru o viața mai buna

09:40, 17.04.2024 - Japonezii au o viața mai buna1. Mișcarea dimineții: Japonezii pun un accent deosebit pe activitatea fizica moderata și constanta. De exemplu, mulți japonezi practica exerciții ușoare dimineața, cum ar fi gimnastica sau plimbarile scurte, care stimuleaza circulația sangelui și clarifica mintea. Aceste…


Ce parere ai despre aceasta stire?