Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela Boureanu Vaida a făcut marele anunţ! TOTUL despre botezul fiicei sale, micuţa Carla Maria

Publicat:

Desi a trecut doar o luna de la nastere, a planuit deja când o sa aiba loc botezul fetitei sale. La "", vedeta a oferit detalii despre marele eveniment.

"Eu sunt de principiu sa botez copilul cât mai repede, ca sa pot sa îl scot în lume. E mai bine asa. Am calculat si va fi la 40 de zile de la nastere. Va fi doar o masa în familie, un eveniment intim", a declarat Mirela la "".

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce loc inedit au ales Denisa Filcea și Flick pentru ziua fiicei lor. Surpriza pe care i-au facut Evei Maria / FOTO

17:25, 23.06.2024 - Denisa Filcea și Flick vor sarbatori ziua de naștere a fiicei lor, Eva Maria. Micuța va implini varsta de doi ani, iar parinții au ales un loc special, unde sa se distreze impreuna. Au profitat de ocazia ca sunt plecați in vacanța, astfel ca destinația nu se afla in Romania.

Acces Direct. Medicii i-au spus ca fetița ei a murit, dupa 6 zile de la naștere! Elena nu a primit un certificat de deces: „Am semnat...” / VIDEO

18:50, 14.06.2024 - Elena nu are liniște de cand medicii i-au spus ca fetița ei a murit, dupa 6 zile de la naștere! Femeia nu a primit nici macar un certificat de deces. Ce a marturisit mama indurerata, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Tzanca Uraganu, petrecere de lux pentru ziua de naștere a fiicei lui și a Lambadei, Anais. Bibi a cantat la eveniment / FOTO

12:56, 03.06.2024 - Tzanca Uraganu a organizat o petrecere de lux pentru ziua de naștere a fiicei lui și a Lambadei, Anais. Bibi a cantat la eveniment, iar totul a fost pregatit pana la cel mai mic detaliu. Iata cum a aratat ziua speciala a micuței Anais!

Acces Direct. Parinții Raisei, fetița de doi ani gasita moarta langa casa, noi declarații. Ultimele momente dinainte ca micuța din Dolj sa dispara: „Ne-au povestit...”

18:00, 29.05.2024 - Familia Raisei nu iși poate reveni din șoc de cand au aflat ca fiica lor a fost gasita moarta. Parinții ei vor sa se faca dreptate, indiferent despre cine se va dovedit ca este vinovat. Cei doi nu cred ca verișorul copilei ar fi acționat singur și sunt convinși ca exista și altcineva implicat.

Marcel Ciolacu face marele anunț, dupa vizita in Turcia: De astazi, romanii intra doar cu buletinul in Turcia

11:56, 29.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a fost in vizita in Turcia, acolo unde a discutat cu președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan. La scurt timp dupa aceasta discuție, in Turcia s-a adoptat masura, iar romanii vor putea, incepand de astazi, sa intre doar cu buletinul in Turcia.

Ion Ceban, face marele anunț

10:50, 27.05.2024 - Primarul Chișinaului, Ion Ceban, și lider al Partidului MAN, ar putea face astazi, 27 mai, marele anunț privind candidatura sa la alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024, transmite Noi.md Recent, Ceban a menționat ca va lua o decizie in acest sens dupa consultari cu colegii sai și ca aceasta nu…

Star Matinal. Chef Enzo se casatorește in doar cateva zile. Ce declarații a facut inainte de marele eveniment: "Am emoții mari..." / VIDEO 

10:41, 15.05.2024 - Mare nunta in familia Castellano! Chef Enzo se casatorește cu aleasa inimii sale in doar cateva zile. Mirele a spus cum merg pregatirile pentru marele eveniment in cadrul unui interivu pe care l-a acordat pentru Antena Stars.

Ținuta obligatorie pe care o vor purta invitații la nunta Anamariei Prodan cu Ronald Gavril. S-a afat cine va canta la marele eveniment

09:45, 14.05.2024 - De cateva luni bune, mai exact de la Revelion, despre Anamaria Prodan s-a aflat ca iubește din nou și ca este intr-o relație cu Ronald Gavril. Impresara și boxerul au ținut ascunsa relația, pentru o perioada, dupa care au recunoscut ca sunt impreuna și s-au afișat tot mai des in cadre cat mai tandre.…


Ce parere ai despre aceasta stire?