Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa sezonul 9, 28 iunie 2024. Mama Antoniei a intrat în direct. Ce cuvinte grele i-a adresat doamnei Daniela

Publicat:

, , a intrat in direct in gala de vineri de la Mireasa sezonul 9, de pe 28 iunie 2024. Femeia i-a adresat cuvinte dure doamnei Daniela, dupa cearta pe care femeia a avut-o cu fiica ei.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 9. Antonia și doamna Daniela și-au adresat cuvinte grele. Gabriela Cristea a intervenit intre cele doua

12:05, 28.06.2024 - Antonia și doamna Daniela și-au adresat replici dure in ediția de joi, 27 iunie 2024, de la Mireasa - Capriciile Iubirii. Mama lui Cristian Marinescu a rabufnit atunci cand tanara a spus ca nu mai poate sa stea in aceeași casa cu ea.

Mireasa sezonul 9, 10 iunie 2024. Ce reacție a avut doamna Daniela, dupa ce a blocat comunicarea dintre Cristian și Antonia

15:15, 10.06.2024 - Discuțiile aprinse intre doamna Daniela și cuplul format din Antonia și Cristian au continuat și in ediția de luni a emisiunii Mireasa sezonul 9, din data de 10 iunie 2024. Concurentul a avut o reacție neașteptata, dupa ce mama lui i-a blocat comunicarea cu Antonia.

Mireasa - Capriciile iubirii. Elena a izbucnit in plans, dupa intervenția din direct a mamei lui Valentin. Reacția neașteptata a doamnei Floarea: „E in lacrimi degeaba”

21:55, 03.06.2024 - Ediția din aceasta seara de la Mireasa - Capriciile iubirii a adus momente tensionate in cuplul format din Valentin și Elena. Mama concurentului a intrat in direct, dand de ințeles ca nu mai are la fel ca inainte cuvinte de lauda la adresa iubitei fiului ei.

Mireasa, sezonul 3. Imagini adorabile cu fiica Izabelei și a lui Blaze. Cat de mult a crescut micuța: „Adorabilo!”

17:15, 31.05.2024 - Izabela, fosta concurenta de la Mireasa sezonul 3, a publicat mai multe imagini induioșatoarea cu fetița ei și a lui Blaze. Ipostazele in care s-a lasat pozata micuța au „topit” inimile oamenilor din mediul online.

Daria, fosta concurenta a emisiunii Mireasa sezonul 8, critici la adresa doamnei Maria. Ce a avut de spus tanara despre femeia care l-a insoțit pe iubitul ei, Adrian, in compeitiție

16:25, 29.05.2024 - Daria este fosta concurenta a emisiunii Mireasa, sezonul 8, și chiar daca nu mai poate fi vazuta la fel de des ca inainte pe micul ecran, tanara este activa in mediul online, acolo unde iși ține fanii la curent cu lucrurile care se intampla in viața ei.

Antonia de la Mireasa, sezonul 9, momente grele, la mai bine de o saptamana de cand a fost eliminata: „Zilele acestea au fost dificile”. Iși dorește sa il revada pe Cristian

18:36, 06.05.2024 - Antonia a fost eliminata pe 26 aprilie, iar de atunci, concurenta spune ca nu iși gasește liniștea, știind ca iubitul ei, Cristian Marinescu, a ramas in competiție. Tanara trece prin momente grele in aceasta perioada și așteapta sa se reintalneasca.

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?