Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa, sezonul 5. Sese și Giovana și-au botezat fiica. Cum au apărut alături de Sabrina și Perneș

Publicat:

Sese și Giovana, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa, și-au botezat fiica. Perneș, colegul lor de emisiune, a publicat o imagine induioșatoare pe rețelele sociale. Iata cum au fost surprinși aceștia.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezonul 9, 28 iunie 2024. Spiritele s-au incins intre Antonia și Elena. De ce s-au certat: „Te-a cumparat cu trei carpe”

16:16, 28.06.2024 - Spiritele s-au incins intre Antonia și Elena inainte de gala de vineri, 28 iunie 2024, de la Mireasa sezonul 9. Cele doua și-au adresat replici acide, fara reținere, chiar in fața camerelor de filmat.

Mireasa, sezon 5. Sese și Giovana, imagini induioșatoare alaturi de fiica lor inainte ca familia lor sa se mareasca. Cum au pozat

12:50, 10.06.2024 - Sese și Giovana, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa, au avut parte de o ședința foto induioșatoare. Cei doi s-au lasat pozați intr-o ipostaza adorabila alaturi de fiica lor, inainte ca familia lor sa se mareasca.

Mireasa, sezonul 3. Imagini adorabile cu fiica Izabelei și a lui Blaze. Cat de mult a crescut micuța: „Adorabilo!”

17:15, 31.05.2024 - Izabela, fosta concurenta de la Mireasa sezonul 3, a publicat mai multe imagini induioșatoarea cu fetița ei și a lui Blaze. Ipostazele in care s-a lasat pozata micuța au „topit” inimile oamenilor din mediul online.

Mireasa, sezon 5. Alina și Valentin și-au botezat fiul. Ce rochie impecabila a purtat fosta concurenta a show-ului matrimonial

14:50, 27.05.2024 - Alina și Valentin, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa, și-au botezat fiul. Cei doi au ales sa faca o petrecere discreta la care au participat familia și cei mai buni prieteni ai cuplului. Printre aceștia s-au numarat și Perneș cu Sabrina.

Mireasa, sezonul 9. Mama lui Vlad, intervenție telefonica. Ce parere are despre relația dintre fiul ei și Iuliana

11:00, 23.05.2024 - Vlad i-a marturisit și ca i-ar placea sa se mute in Spania și impreuna iși faceau planuri de viitor. Amandoi au spus ca sunt foarte focusați pe munca și le place sa evolueze pe plan profesional.

Mireasa, sezon 5. Giovana, ședința foto de senzație. Cum a aparut soția lui Sese insarcinata cu al doilea copil, in mediul online

11:35, 14.04.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a avut parte de o ședința foto de excepție. Deși este insarcinata cu cel de-al doilea copil și urmeaza sa nasca, tanara nu a putut refuza un shooting foto de senzație.

Ana Maria și Madalin de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini de la cununia civila. Cei doi se pregatesc sa devina și parinți de fetița / FOTO

14:10, 03.04.2024 - Ana Maria și Madalin au participat in sezoane diferite ale emisiunii Mireasa pentru fiul meu. Tanara a fost concurenta in sezonul 4, in timp ce barbatul care i-a devenit, de curand, soț a participat in sezonul 6. Cei doi au spus cel mai hotarat „Da” in urma cu cateva saptamani.

Perneș de la Mireasa, sezonul 8, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a fost tanarul surprins de soția lui, Sabrina, cu aceasta ocazie / FOTO

10:15, 01.04.2024 - Perneș de la Mireasa, sezonul 8, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cu ocazia acestui eveniment important, soția sa, Sabrina, i-a pregatit o surpriza de neuitat acestuia. Iata cum au sarbatorit cei doi!


Ce parere ai despre aceasta stire?