Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa, sezonul 2. Mihai și Bianca de la Mireasa, apariție magistrală de săbători. Cum au petrecut cei doi

Publicat:

Dupa refuzul Biancai de a se casatori cu Mihai la Mireasa, s-au creat zeci de controverse, dar timpul a demonstrat ca iubirea lor a fost adevarata, in ciuda faptului ca au luat decizia de a nu se casatori in fața camerelor de filmat.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezonul 9, 28 iunie 2024. Spiritele s-au incins intre Antonia și Elena. De ce s-au certat: „Te-a cumparat cu trei carpe”

16:16, 28.06.2024 - Spiritele s-au incins intre Antonia și Elena inainte de gala de vineri, 28 iunie 2024, de la Mireasa sezonul 9. Cele doua și-au adresat replici acide, fara reținere, chiar in fața camerelor de filmat.

Cine este și cum arata noul iubit a Mirunei de la Mireasa sezonul 6. Fosta soție a lui Cosmin radiaza de fericire / FOTO

13:00, 18.06.2024 - Iți mai amintești de Miruna de la Mireasa, sezonul 6? Tanara a format un cuplu cu Cosmin, insa povestea lor de dragoste a ajuns la final mult mai repede decat au crezut mulți. Recent, fosta concurenta a facut publica o fotografie in care apare alaturi de iubitul ei.

Dediș de la Mireasa sezonul 9, prima apariție cu noua iubita! Cum arata femeia care i-a furat inima / FOTO

22:15, 08.06.2024 - Dupa ieșirea din casa Mireasa, Dediș pare ca și-a gasit fericirea in brațele unei domnișoare. Daca in timpul competiției fostul concurent nu a reușit sa intalneasca fata de care sa se indragosteasca, iata ca a reușit sa iși gaseasca partenera potrivita dupa ce a fost eliminat. Cum arata femeia care…

Daria, fosta concurenta a emisiunii Mireasa sezonul 8, critici la adresa doamnei Maria. Ce a avut de spus tanara despre femeia care l-a insoțit pe iubitul ei, Adrian, in compeitiție

16:25, 29.05.2024 - Daria este fosta concurenta a emisiunii Mireasa, sezonul 8, și chiar daca nu mai poate fi vazuta la fel de des ca inainte pe micul ecran, tanara este activa in mediul online, acolo unde iși ține fanii la curent cu lucrurile care se intampla in viața ei.

Mireasa, sezonul 9. Mama lui Vlad, intervenție telefonica. Ce parere are despre relația dintre fiul ei și Iuliana

11:00, 23.05.2024 - Vlad i-a marturisit și ca i-ar placea sa se mute in Spania și impreuna iși faceau planuri de viitor. Amandoi au spus ca sunt foarte focusați pe munca și le place sa evolueze pe plan profesional.

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.

Mireasa, sezonul 8. Sergiu și Madi, prima apariție impreuna dupa ce au depus actele de divorț. Ce mesaj cu subințeles au transmis

13:50, 13.04.2024 - Sergiu și Madi, foștii concurenți din sezonul 8 Mireasa, au aparut impreuna pe rețelele sociale dupa ce au depus actele de divorț. Mesajul transmis de aceștia da de ințeles ca relația lor a devenit mai buna dupa separare.

Ana Maria și Madalin de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini de la cununia civila. Cei doi se pregatesc sa devina și parinți de fetița / FOTO

14:10, 03.04.2024 - Ana Maria și Madalin au participat in sezoane diferite ale emisiunii Mireasa pentru fiul meu. Tanara a fost concurenta in sezonul 4, in timp ce barbatul care i-a devenit, de curand, soț a participat in sezonul 6. Cei doi au spus cel mai hotarat „Da” in urma cu cateva saptamani.


Ce parere ai despre aceasta stire?